מתכון לסלק אפוי וחגיגי

מרכיבים:

  • כף שמן זית
  • כפית אורגנו או גרעיני כוסברה שלמים או רוזמרין טרי
  • כפית מלח גס
  • 4 סלקים בינוניים
  • פלפל גרוס לפי הטעם

אופן הכנה:

מחממים תנור לחום בינוני-גבוה. מקלפים את הסלקים, חוצים אותם ופורסים לפרוסות של כ – 1/2 ס"מ. מערבבים בקערה עם השמן והתבלינים מסדרים בתבנית אפייה מתאימה ואופים כשעה, עד שהסלק רך אך אינו מתפרק.  מגישים חם, חמים או פושר.

באדיבות חלי ממן, רשת תמיכה לאורח חיים בריא