ברחבי העולם גינו את פיגוע הירי שהתרחש הבוקר (ראשון) בעיר העתיקה בירושלים, בה נרצח אליהו דוד קיי ממודיעין. בדבריהם המנהיגים חיזקו את ישראל והביעו תנחומים על מותו של קיי, וכן איחלו החלמה לפצועים באירוע.
כדי לצפות בסרטון זה, אנא הפעל JavaScript , ושקול לשדרג לדפדפן שתומך ב HTML5 video .
"מחשבותיי עם הנפגעים במתקפה הפחדנית שהתרחשה בעיר העתיקה בירושלים" אמר שגריר האיחוד האירופי בישראל, דימיטר טזאנצב. "אני מגנה באופן חד משמעי את המתקפה חסרת הטעם הזו נגד אזרחים חפים מפשע. אלימות היא אף פעם לא הפתרון".
שגרירת ארה"ב באו"ם לינדה תומאס גרינפילד, שהגיעה בשבוע שעבר לביקור מדיני רשמי בישראל, אמרה כי היא "שבורת לב בעקבות הפיגוע בירושלים, ממנה בדיוק חזרתי מביקור משמעותי. תנחומי הכנים למשפחותיהם של ההרוג והפצועים".
שר החוץ של אוסטריה, מייקל לינהארט, אמר כי "כולנו מזועזעים ממתקפת הטרור הנבזית שהייתה הבוקר בירושלים. תנחומינו עם הקרבנות וכל הנפגעים. אנחנו עומדים בסולידריות לצד ישראל מול המתקפה הנתעבת הזו".
We are appalled by the cowardly terrorist attack in #Jerusalem this morning. Our heartfelt sympathies go to the victims and all those affected. We stand in solidarity with #Israel in the face of this reprehensible attack.
— MFA Austria (@MFA_Austria) November 21, 2021
שגרירת גרמניה בישראל, סוזן וואסום-ריינר: "אנחנו מגנים בתוקף את הפיגוע שהתרחש בעיר העתיקה בירושלים. מחשבותינו עם משפחות הקרבנות, ואנו מאחלים לכל הפצועים החלמה מהירה ומלאה".

שגרירות פולין בישראל פרסמו בעברית: "אנו מגנים את התקיפה בירושלים היום. אנו משתתפים בצער משפחת האזרח שנרצח ומאחלים החלמה מהירה לפצועים. האלימות אינה פתרון".
שרת החוץ של שוודיה, אן לינד: "מגנה בחריפות את מתקפת הטרור של חמאס בירושלים היום, שבו המחבל רצח ישראלי אחד ופצע מספר נוספים. הזדהותנו העמוקה נתונה עם הקורבנות והמשפחות".
Strongly condemn Hamas terrorist attack in #Jerusalem today, killing one Israeli and injuring several. Our deepest sympathy with victims and families.
— Ann Linde (@AnnLinde) November 21, 2021
שר החוץ בצ'כיה, יאקוב קולהאנק: "אני מגנה בתוקף את מתקפת התרור המתועבת בירושלים הבוקר. כולנו עומדים עם ישראל במאבק נגד הטרור".
שליח האו"ם למזרח התיכון, ת'ור וונסלנד: "מחשבותיי ותפילותיי עם משפחות ההרוג והפצועים. מעשה אלימות כזה בלתי מתקבל וכולם צריכים לגנותו".
===
אנחנו עושים מאמץ גדול לאתר את בעלי הזכויות בצילומים. השימוש ביצירות שבעל הזכויות בהן אינו ידוע או לא אותר נעשה לפי סעיף 27א ל"חוק זכויות יוצרים". אם זיהיתם צילום ואתם בעלי הזכויות בו, יש לפנות ל srugim@srugim.co.il
מה דעתך בנושא?
8 תגובות
1 דיונים
אוראל זר זהבי
איפה הם היו בזמנים ה ק ו ד מ י ם שהיו פיגועים - על הירח או על מאדים - אה? אז הם לא גינו שום פיגוע - וזה עוד...
איפה הם היו בזמנים ה ק ו ד מ י ם שהיו פיגועים - על הירח או על מאדים - אה? אז הם לא גינו שום פיגוע - וזה עוד במקרה הטוב! מה קרה פתאום נזכרו רק עכשיו להתעורר???????
המשך 10:46 25.11.2021שפה פוגענית
הסתה
דיבה
אחר
נועם
הראפ של היהודים זה לא לילדים סטטיק
18:57 22.11.2021שפה פוגענית
הסתה
דיבה
אחר
נועם
סוריה היהודית והדרוזית
18:56 22.11.2021שפה פוגענית
הסתה
דיבה
אחר
נועם
הרבי מלובביץ' ישו מוחמד הנביא מואפק טריף
18:56 22.11.2021שפה פוגענית
הסתה
דיבה
אחר
תהלה
עם הנצח לא מפחד מדרך ארוכה . להמשיך ללכת לכותל לעיר העתיקה לא לעצור את החיים.
23:24 21.11.2021שפה פוגענית
הסתה
דיבה
אחר
עצוב
אפשר להמשיך בשגרה ולהתנהל כרגיל כמו אחרי כל מאות הפיגועים שעברו. רוב שרי הממשלה דנים כעת איך לעצור את אלימות המתנחלים שמפריעים בעין לנאצים של רע"מ וחבריה.
20:13 21.11.2021שפה פוגענית
הסתה
דיבה
אחר
שמויגר
ולא בשמירה על האזרחים
22:53 21.11.2021שפה פוגענית
הסתה
דיבה
אחר
נגה
מזעזע ימח שמו וזכרו של המחבל
17:42 21.11.2021שפה פוגענית
הסתה
דיבה
אחר