בהצצה חדשה מתוך הפרק האחרון של סדרת הדוקו "אני נועה קירל", נחשפת סצנה מפתיעה במיוחד מפגישה של נועה קירל ודניאל פרץ עם הרב דוד לאו, שאמור היה לחתן אותם. ברגע טעון ומפתיע – הרב מעלה את נושא הילדים, והתגובות של נועה ודניאל יוצרות אחד מהרגעים החזקים בפרק.
צפו בהצצה לפרק
"עכשיו אני רוצה ילדים": הרב לאו מפתיע
בקטע ששודר, הרב פונה אל הזוג ואומר: "עכשיו אני רוצה ילדים", "לא לחכות", "ולא אחד או שניים". נועה, שלא ציפתה לזה בכלל, קופאת לרגע ועונה רק: "מה?" – מבט של הלם מוחלט לעבר הרב ואל דניאל, כשנראה שהיא מנסה לעכל את מה שנאמר הרגע.
אבל הרב ממשיך בקו הישיר: "אני מאושר שאני אוכל להוציא אתכם מהחופה, ואני אהיה עוד יותר מאושר כשאשמע שאתם גם אבא ואמא".

"לגדל ילד זה לא צחוק"
בהמשך היא משתפת מדוע היא לא ממהרת: "דניאל מבחינתו מחר שיהיו לנו ילדים… אבל אני לא חושבת שהוא מבין עד כמה זה קשה, כמה זה מצריך מהאישה, להיות בהריון כל כך הרבה זמן… וגם לגדל ילד – זה לא צחוק."
הפרק האחרון של הסדרה ישודר מחר בyes – ויחשוף עוד רגעים שלא נראו עד כה.

תגובות