ראש האופוזיציה חבר הכנסת יאיר לפיד התייחס לשאלת סרוגים בה נשאל מה דעתו על אמירותיו של מו"ל עיתון הארץ, עמוס שוקן, על מרצחי חמאס כלוחמי חופש.
כדי לצפות בסרטון זה, אנא הפעל JavaScript , ושקול לשדרג לדפדפן שתומך ב HTML5 video .
לפיד גינה את הדברים ואמר: "אני מגנה בכל תוקף את האמירה המזעזעת הזאת, זה בלתי נסבל ובלתי נסלח, וגם ההתנצלות המגומגמת אחר כך לא עזרה הרבה".
כזכור לפני מספר ימים התנצל שוקן על דבריו ופרסם הודעת הבהרה בה נכתב: "שקלתי שנית את מה שאמרתי. לוחמי חופש רבים בעולם, ולאורך ההיסטוריה, אולי גם בדרך להקמת מדינת ישראל, עשו גם פעולות טרור מזעזעות ואיומות ופגעו בחפים מפשע כדי להשיג את מטרתם".
שוקן המשיך והסביר כי טעה בלשונו והסביר כי היה משנה כעת את דבריו: "הייתי צריך לומר: לוחמי חופש, שנוקטים גם בשיטות של טרור צריך להיאבק בו. שימוש בטרור אינו לגיטימי".
מה דעתך בנושא?
3 תגובות
0 דיונים
אזרחי מדינת ישראל????????????????????????
את שוקן צריך להעביר כמה שיותר מהר לעזה או לבנון לשם הוא שייך
15:51 04.11.2024שפה פוגענית
הסתה
דיבה
אחר
א
זה חבר שלך
15:29 04.11.2024שפה פוגענית
הסתה
דיבה
אחר
יאקי
טעית שאמרת שבגצ קבע לפני חמישה חודשים שצריך לגייס חרדים....כי באמת לא צריך חמישה חודשים טירונות עבור עיתון במחנה....רק קשרים
15:11 04.11.2024שפה פוגענית
הסתה
דיבה
אחר