כבר שנים שהדיג'יי והמפיק עופר ניסים מופיע רבות בארץ ובחו"ל, ומזוהה בעיקר עם הקהילה הלהט"בית תחת השם "עופרה", כאשר מידי שנה הוא מקים מופע גאווה ענק בפארק הירקון. אמש (ראשון) שחרר המפיק והדיג'יי המצליח עיבוד חדש לניגון חסידי בשם "שובה", של הזמר החסידי אמריקאי ברוך שלום.
יחד עם עופר ניסים, מצטרף לחידוש גם אילן פלד, שם נוסף מוכר מאוד בקהילה הגאה, המוכר גם כמי שעושה את דמותה של מירי פסקל ("אחד העם 1").
שיתוף הפעולה המסקרן נוצר דרך אחיו של אילן פלד, שמכיר את הזמר והיוצר החסידי ברוך שלום. האח השמיע את הניגון המקורי לפלד, שהתאהב בשיר מהשנייה הראשונה. פלד ישר השמיע לעופר ניסים את הניגון, והשניים מיד הבינו שזה יהיה השיר הבא שלהם ביחד.
אחיו של פלד דיבר עם יוצר השיר המקורי, שנידב הקלטה של שירת אקפלה של השיר. פלד הקליט את החלק הקומי שלו בשיר, והדיג'יי הבינלאומי עשה את ההפקה המוזיקלית החדשה לניגון.
מה דעתך בנושא?
2 תגובות
0 דיונים
חיים
מעולה.
23:29 04.06.2024שפה פוגענית
הסתה
דיבה
אחר
רק רשת
נשמע וואו
07:38 04.06.2024שפה פוגענית
הסתה
דיבה
אחר