האם נגמר הרומן הכואב של משה פייגלין עם תנועת הליכוד? לפי עיתון מקור ראשון משה פייגלין ואנשי מנהיגות יהודית בדרך לעזוב את הליכוד. ההפסד האחרון על ההצבעה לשינוי החוקה היה הקש ששבר את גב הגמל וחברי התנועה, כך לפי מקור ראשון, לוחצים על פייגלין לנטוש את זירת הליכוד.
משה פייגלין אומר לסרוגים כי מקור ראשון לקחו הודעת אימייל שנשלחה לחברי התנועה לפני כשבוע, והפכו אותה לכותרת נוצצת. "לא היה סקופ", אומר פייגלין, "לפני שבוע בעקבות מה שקרה בליכוד שלחנו הודעת מייל, כמדי שבוע לשאר חברי התנועה והודענו שהחלטנו להיכנס לתקופה של התלבטויות".
פייגלין אכן מודה שיש אפשרות שמנהיגות יהודית תנטוש את הליכוד אבל זו החלטה שתבוא מתוך חברי הקבוצה. "כל האפשרויות פתוחות, צריך לנתח, להתייעץ ולקבל החלטות. הליכוד נמצא במקום אחר לגמרי אחרי ההצבעה במרכז".
עם זאת, יועץ התקשורת של משה פייגלין, אמנון שומרון אמר לסרוגים כי מדובר במהלך שגרתי וגם בפעמים קודמות כאשר פייגלין נדחק מהכנסת, חברי מנהיגות יהודית התכנסו לדון על דרכה של התנועה וההחלטה הסופית הייתה: ליכוד. "זה ניפוח של מהלך פוליטי שיגרתי של בחינה מחודשת של העמדות בדיוק כפי שהיה בעבר במספר צמתים כגון ירידת הליכוד ל-12 מנדטים או בעת דחיקת פייגלין מהכנסת. ובשני המקרים הוחלט בסוף על הישארות בליכוד".
מה דעתך בנושא?
2 תגובות
0 דיונים
אבי
הדרך של השתלבות בליכוד ורצון להשפיע על הנהגת המדינה, הוא נכון, רק צריך יותר ענווה לדעת שכרגע איננו המובילים ולהיות שותפים עם עוד אנשים אפילו הם טיפה יותר טובים. אין...
הדרך של השתלבות בליכוד ורצון להשפיע על הנהגת המדינה, הוא נכון, רק צריך יותר ענווה לדעת שכרגע איננו המובילים ולהיות שותפים עם עוד אנשים אפילו הם טיפה יותר טובים. אין לי מושג מה קורה כעת עם סילבן שלום, אך אם למשל הוא אפילו קצת יותר טוב מנתניהו, שווה לתמוך בו, כדי להוות אלתרנטיבה לנתניהו בעת הצורך.
המשך 23:11 08.05.2010שפה פוגענית
הסתה
דיבה
אחר
ליכודניק
אין לו שום סיבה לעזוב. כוחה של קבוצת פייגלין, היא הכוח המשפיע ביותר ברחבי הפוליטיקה הישראלית בכלל, ובמפלגת הליכוד השלטונית בפרט.
21:56 08.05.2010שפה פוגענית
הסתה
דיבה
אחר