לאחר שהמערכון בכיכובו זכה לחשיפה בינלאומית, הערב (רביעי) השחקן מייקל רפפורט צפוי להשתתף במערכון נוסף של ארץ נהדרת. 

המערכון הקודם בכיכובו של רפפורט עקץ באופן סאטירי את השימוע הביזיוני שנערך בקונגרס עם ראשי האוניברסיטאות כשהתפאורה למסר, דמותו של פרופסור דמבלדור מספרי וסרטי "ארי פוטר". המערכון צבר תאוצה ברשתות החברתיות וקיבל מיליוני צפיות ועשרות אלפי שיתופים. כעת, יחזור השחקן המוערך לככב במערכון נוסף כשהפעם התפאורה למסרי ההסברה של "ארץ נהדרת", טקס האוסקר.

זו הפעם השנייה מאז טבח השביעי באוקטובר שרפפורט קופץ לביקור במולדת. רפפורט, יהודי גאה, עומד לצידה של ישראל ובזכותה להגן על עצמה, באופן שאינו משתמע לשתי פנים. הוא חושף לצופיו ברחבי העולם את האמת על המתחולל כאן, ומפריך פייק ניוז ומסרי תעמולה פלסטינים פעם אחר פעם, הוא אינו חושש מעימותים עם פעילים פלסטינים חמומי מוח, מהדדי נרטיבים שקריים ברחבי העולם.

רפפורט, יהודי אשכנזי גדל באפר איסט סייד של מנהטן, בשנות ה-90 התנוסס פרצופו בסדרות רבות, רפפורט היה לאחד השחקנים המצליחים בהוליווד, הוא שיחק בין היתר בסדרה המפורסמת "חברים" בתפקיד אורח לארבעה פרקים בתור גארי, החבר השוטר של פיבי (ליסה קודרו) ולוהק גם לעונה הרביעית של הסדרה "נמלטים".

כעת הוא צפוי לככב שוב על מסך הטלוויזיה של ארצנו הקטנטונת.