מסעדת מריפוסה בקיסריה, בהובלת השפים חביב משה, יומי לוי ומאיר אלאלוף, חוזרת בתשובה והופכת לכשרה.
המסעדה היוקרתית, הצופה למגרשי הגולף הירוקים של קיסריה הייתה ידועה גם במאכלים כמו מסבחה של פירות ים, פרסמה באינסטגרם: "מריפוסה מעדכנת גרסה, פרטים בקרוב".

(צילום מסך מתוך אינסטגרם)

החל מיום חמישי, ה-21.7, המסעדה שהייתה פתוחה שבעה ימים בשבוע תסגור את שעריה בשבת. מהתפריט יצא כל מה שאינו כשר, ויושק תפריט חדש ומושקע של בשר, דגים ושאר מטעמים. המסעדה תפתח את שעריה מחדש כמסעדה כשרה בכשרות הרבנות.

בתגובות לפרסום ב"בדתילישס", ההתלהבות הייתה ניכרת. "משהו טוב עובר על המסעדות בארץ!" ו"ימות המשיח זה פה"