לאחר שעברו בהצלחה את האודישן וריגשו אלפי צופים, להקת שלוה מגיעים בתכנית שתשודר הערב (ג') לאודישן גורלי שיקבע את המשך דרכם ב"כוכב הבא לאירוויוזיון".
להקת "שלוה", המשלבת בתוכה נערים ונערות עם צרכים מיוחדים. הצליחה אומנם להפוך לאחד מהפייבורים המובילים של שופטי התכנית, אבל כעת היא צריכה להוכיח שהיא מתאימה להיות חלק מנבחרת המתמודדים המצומצמת, שמסוגלת לייצג את ישראל באירוויזיון הקרוב.
צפו בהצצה ראשונה לפרק הערב:
כדי לצפות בסרטון זה, אנא הפעל JavaScript , ושקול לשדרג לדפדפן שתומך ב HTML5 video .
כפי שפרסמנו מי שעומד מאחורי הלהקה המרגשת ומנהל אותה גם היום, הוא המוזיקאי הסרוג שי בן שושן. לוחם בסיירת דובדבן בצה"ל, שנפצע במהלך שירותו הצבאי והחליט לנצל את תהליך השיקום להקמת להקה שתשלב נערים ונערות בעלי מוגבלויות על במה אחת.
כזכור חברי הלהקה ביצעו בתכנית את הלהיט "Here Comes The Sun" של להקת הביטלס והרימו את המסך עם 91%, שהיה הציון הגבוה ביותר לאותו הערב.
גימיק או פוטנציאל אמיתי לייצג את ישראל?
"הכוכב הבא לאירוויזיון" הערב (ג') ב-21:00 בקשת 12
מה דעתך בנושא?
1 תגובות
0 דיונים
חושם
שמענו כבר על ההמלצות שלהם במיקרה של ביבי.
16:32 08.01.2019שפה פוגענית
הסתה
דיבה
אחר