מוזיקה

מימון: זו הלהקה שצריכה לייצג אותנו באירוויזיון

שופטת ה'כוכב הבא', חשפה כי מבין עשרות המתמודדים שהגיעו לאודישנים בתכנית, להקת שלוה היא המועמדת הראויה ביותר לנצח ולייצג את ישראל באירוויזיון

מימון: זו הלהקה שצריכה לייצג אותנו באירוויזיון

בזמן ששלב האודשנים נמצא בעיצומו, שופטת ה'כוכב הבא לאירווזיון' שירי מימון לא הסתירה כי יש לה כבר מועמדים מובילים לניצחון.

מימון חשפה במהלך הופעה שערכה לאחרונה בתל אביב, כי לדעתה מבין כל המתמודדים שהגיעו לאודישנים העונה, להקת להקת "שלוה", המשלבת בתוכה נערים ונערות עם צרכים מיוחדים, היא זו שצריכה לדעתה לייצג את ישראל באירוויזיון הקרוב. כך על פי הפרסום ב"ישראל היום".

כפי שפרסמנו מי שעומד מאחורי הלהקה המרגשת ומנהל אותה גם היום, הוא המוזיקאי הסרוג שי בן שושן. לוחם בסיירת דובדבן בצה"ל, שנפצע במהלך שירותו הצבאי והחליט לנצל את תהליך השיקום להקמת להקה שתשלב נערים ונערות בעלי מוגבלויות על במה אחת.

כזכור חברי הלהקה ביצעו בתכנית את הלהיט "Here Comes The Sun" של להקת הביטלס והרימו את המסך עם 91%, שהיה הציון הגבוה ביותר לאותו הערב.

תגובות

4
4
אריאלה
26.12.18

❤ ❤❤❤❤❤❤

3
מנדי
27.12.18

כולם ראויים לייצג צריך לשמוע את כל המתמודדים בשירים אחרים סגנונות שונים כנראה הבחירה תצטרך להיות בין להקת שלוה למאיה בוסקילה.

2
ד
27.12.18

ממש לא! זה סתם גימיק. אנחנו צריכים שהזמר הכי טוב ומיוחד ומרשים ינצח.

1
ילי שקדי
28.12.18

ילי ילי מה