יממה לאחר המהפך בראשות העיר חיפה, זעזוע גם בקבוצת הדגל של העיר בכרמל מכבי חיפה. הערב (ד') פרסמה הנהלת הקבוצה כי המנהל הטכני, מוחמד (מו) אלאך, סיים את תפקידו במועדון באופן מיידי.

לפי הודעת הקבוצה אלאך הוא שביקש להתפטר, והנהלת הקבוצה קיבלה את בקשתו בחיוב. אלאך ההולנדי, הגיע לקבוצה לפני כשנה, במהלכה לא הצליח להוציא את הקבוצה מהבוץ בו היא נמצאת. בשנה שעברה סיימה הקבוצה את הליגה בפלייאוף התחתון, והשנה היא מרוחקת 3 נקודות בלבד מהקו האדום, ו-11 נקודות מהמוליכה מכבי ת"א, כשהיא רחוקה מלאיים על הקבוצות הגדולות.

לפני יומיים ניצחה הקבוצה את הפועל ת"א בתוצאה 2:1 בשער בדקה ה-88. כשבמהלך המשחק גם הפסד נוסף שהיה מוריד את הקבוצה למקום שמובל לליגה השנייה, היה אפשרי.

הניצחון הציל את המאמן פרד רוטן מפיטורים, אך נראה שדינו של אלאך נגזר, והוא החליט להקדים, ולעזוב את המועדון מיוזמתו.

"מועדון כדורגל מכבי חיפה מודה למו על תרומתו ומאחל לו ולמשפחתו בריאות והצלחה בהמשך הדרך", נמסר מהמועדון.