חבר הכנסת שלמה קרעי מהליכוד, התייחס הבוקר (שני) לדבריה של איילת שקד לפיה היא חלק מהממשלה ואין לה כוונה לפרק אותה כל עוד הממשלה עובדת בצורה טובה.

בראיון לחדשות 12 אמרה שקד: "אני חלק מהממשלה. אני שרת הפנים בממשלה. כל עוד הממשלה עובדת טוב אני חלק מהממשלה". את הדברים אמרה שקד בתשובה לשאלה האם היא מתכוונת לפרק את הממשלה ולחבור לליכוד.

בראיון לרדיו 103FM, אמר קרעי: "על איילת שקד קשה לסמוך, אני לא סומך עליה על אף מילה שהיא תאמר היא הפרה את כל ההבטחות לבוחרים שלה, היא אומרת שהיא שמרה על הערכים הימניים".

כדי לצפות בסרטון זה, אנא הפעל JavaScript , ושקול לשדרג לדפדפן שתומך ב HTML5 video .

שלמה קרעי באולפן סרוגים. ארכיון

עם זאת קרעי הבהיר כי לשקד יש דרך אחת לתקן את מה שהיא עשתה בחודשים האחרונים: "בין שקד לגנץ יש מתח מי יעשה את המהלך ראשון. אם גנץ פורש הוא הופך לראש ממשלה. היא עדיין מנסה לשמר את החוט שקושר אותה למחנה הלאומי".

קרעי הוסיף והדגיש כי "אין ספק שנקבל את שקד אם היא תפיל את הממשלה. אם היא תעשה מעשה היא תתקבל בליכוד בזרועות פתוחות".