האם אתמול (א') שודר הפרק האחרון של הסדרה 'סרוגים'?

בתחילת העונה הצהירו בהפקת התוכנית כי העונה הזו תהיה ככל הנראה גם העונה האחרונה של הסדרה, אבל ההצלחה ונתוני הצפיה הגבוהים, ובעיקר מבול הבקשות לעונה רביעית, עשויים לשנות את ההחלטה.

בהודעה שהוציאו אתמול יוצרי הסדרה חוה דיבון ולייזי שפירא, הם נפרדים מהצופים אך משאירים הרבה סימני שאלה לגבי העונה הבאה.

"צופים יקרים, העונה השלישית של 'סרוגים' מגיעה לסיומה ואנחנו שמחים, עצובים ומתרגשים יחד איתכם." הם כותבים בדף הפייסבוק של הסדרה.

"במהלך חמש השנים האחרונות 'סרוגים' הייתה חלק מאוד משמעותי מחיינו. יחד עם הדמויות עברנו עליות ומורדות, גדלנו והתבגרנו, הקמנו משפחות והרחבנו משפחות קיימות. נתי, אמיר, יפעת, הודיה ורעות הפכו להיות חלק בלתי נפרד מחיינו, ולשמחתינו הרבה גם חלק מחייכם."

היוצרים מודעים להצלחה הכבירה לה זוכה הסדרה אך אומרים כי העונה השלישית דרשה מהם זמן ומאמץ ארוך יותר מאשר העונות הקודמות. "אנו גאים מאוד במה שיצרנו ומודים לקדוש ברוך הוא שזכינו לעשות סדרה אהובה שמעוררות תגובות, רגשות, מחשבות ודיונים חברתיים דתיים והלכתיים."

"לגבי ההמשך, אנו שומעים את הבקשות סביבנו לעונה רביעית, והאמת, גם לנו קשה להיפרד מהדמויות האהובות שלנו. לכן, בחודשים הבאים נחשוב יחד אם יש לנו עוד מה לספר ולחדש, ואז נחליט סופית." מכריזים היוצרים ומשאירים את ההכרעה בעלטה.

"בכל מקרה אנחנו מעדיפים להשאיר את הצופים עם טעם של עוד…"

האם תהיה עונה רביעית או לא? את זה נראה כנראה רק בעוד כשנה וחצי עד שנתיים.