מתכון לעוף ברוטב דבש וצ'ילי לצד תפוחי אדמה:
חלקי עוף (עדיפות לכרעיים או שוקיים, אבל אפשר גם כנפיים).
תפוחי אדמה קלופים, פרוסים לפרוסות דקות.
2 כפות דבש
2 כפיות צ'ילי מתוק
כפית רוטב טריאקי
בצל פרוס לפרוסות דקות
כפית שמן זית
מעט אבקת שום
כפית אבקת מרק בטעם בצל
מלח לפי הטעם
מתכון לעוף ברוטב דבש וצ'ילי לצד תפוחי אדמה – אופן ההכנה:
מכינים תחילה את הרוטב: מערבבים בקערה את השמן, הדבש, רוטב הטריקאי, הצ'ילי והתבלינים ומערבבים היטב. מניחים את חלקי העוף בקערה ושופכים את הרוטב מעל. מעסים היטב את חלקי העוף ומניחים במקרר לשעה.
מחממים את התנור על 180 מעלות.
מניחים את חלקי העוף על רשת צלייה, מעל תפוחי האדמה והבצל הפרוס, וצולים כשעה. במידה והעוף מתייבש, כדאי לבקר אותו מדי פעם ולהוסיף לו רוטב מעל.
בתיאבון.
מה דעתך בנושא?
0 תגובות
0 דיונים