בעקבות הסערה שהביאה להשעייתו של המגיש דני רופ, בישוב המעורב צור הדסה התפתח דיון האם לקיים את ההרצאה המתוכננת.
לאחר התקרית וההשעיה, הגיעו פניות לוועד הישוב הנמצא דרומית לירושלים בנוגע לקיום הרצאתו של החזאי והמגיש, במסגרת אירועי הסתיו במקום.

בתאריך ה-11.11 אמורה להתקיים הרצאתו של דני רופ העונה לשם האירוני: ״לכל הרוחות״. לאחר סערת רשת ופניות שהגיעו לוועד הישוב, על מתן הלגיטימיות בעצם קיום הרצאתו של רופ, אנשי הוועד פתחו את נושא לדיון.
הוועד: ההרצאה הוזמנה מבעוד מועד
"תושבים יקרים, כפי שפרסמנו, צפויה להתקיים הרצאתו של החזאי הוותיק ואיש הטלוויזיה דני רופ", נכתב בפוסט. "יש לציין כי ההרצאה הוזמנה מבעוד מועד לפני יותר משלושה שבועות. אתמול, בעקבות התנהגות לא נאותה של רופ בשידור בערוץ 13, הוא הושעה משידורים חיים עד לבירור המקרה".
עוד הוסיפו בפנייה לתושבים: "נשמח להתייעץ יחד אתכם ולשמוע את דעתכם – האם נכון לקיים את ההרצאה כמתוכנן או שיש לבטלה בעקבות המקרה. נשמח לתגובתכם כדי שנוכל לקבל את ההחלטה הטובה ביותר".

"לא חושבת שיש מקום לבטל, למעשה יוצאים השופטים והמבצעי גזר הדין עוד לפני משפט", כתבה בהגנה על רופ אחת התושבות. תושבת נוספת הגיבה מנגד: "בהחלט לבטל, התנהגות שכזאת לא מקובלת וממש אין לגיטימציה לתת במה למי שהטריד אישה בשידור חי".
"אדם משכמו ומעלה, מעשה מטופש"
תושב נוסף כתב: "אני חושב שמדובר באדם משכמו ומעלה, מדובר במעשה מטופש שעשה אך ללא נזק. העליהום שעליו מוגזם לחלוטין, אולי מכיוון הוא לא בברנז'ה הנכונה והנאורה".
"כל מי שכותב 'לבטל' שיצפה בקטע המדובר. לא חושבת שזה עד כדי כך חמור כדי לחרוץ את גורלו ולתלות אותו בכיכר הענקית שביציאה מהישוב. הוא בסה"כ התלוצץ ולא פגע באף אחד חוץ מזה שהביך קצת את עצמו ועשה מעשה בלי שחשב עליו יותר מידי לפני כן.מעשה טיפשי – כן.ועדיין, לא חושבת שצריך לבטל", הוסיף תושב אחר.
מה דעתך בנושא?
10 תגובות
1 דיונים
סילי
עם ישראל אוהב ונהנה לשנוא ולשמור טינה
06:01 07.11.2021שפה פוגענית
הסתה
דיבה
אחר
קובי
דני אוהבים אותך
19:07 05.11.2021שפה פוגענית
הסתה
דיבה
אחר
ברוך
הוא איש שמאל אפשר לסלוח לו. להעביר את זה בשקט.
02:50 05.11.2021שפה פוגענית
הסתה
דיבה
אחר
אני
איפה כל המצטדקים היו כשלפיד טחב את הראש שלו בצ***ם של בחורה????
20:59 04.11.2021שפה פוגענית
הסתה
דיבה
אחר
נירית ברבי
הגזמתם,מותר לצחוק,ביקש סליחה
19:31 04.11.2021שפה פוגענית
הסתה
דיבה
אחר
מכבי
מה עבר עליך דני ? אי שפיות זמנית ? נדבקת מיציע אוהדי בית"ר ?
19:26 04.11.2021שפה פוגענית
הסתה
דיבה
אחר
אהרון כהן
חלאס, די. האם בדיחה חייבת להיות פדיחה ? תרדו מדני מבלי לערוף את ראשו
18:58 04.11.2021שפה פוגענית
הסתה
דיבה
אחר
קוקו
מרוב רעש והמולה, בסוף אנחנו לא יודעים היכן הקעקוע
18:08 04.11.2021שפה פוגענית
הסתה
דיבה
אחר
עדנה
דני רופ התלוצץ לא לשפוך דמו אדם חיובי
16:23 04.11.2021שפה פוגענית
הסתה
דיבה
אחר
מספיק ודי עם הפסטיבל הזה
בתגובה ל: עדנה
, צודקת. הבדיחה הייתה לא מוצלחת. אבל העליהום עליו צדקני, מוגזם ומיותר. בסך הכל האיש לא באמת התכוון להטריד מינית אף אחד וגם לא הטריד. מספיק עם גלגול העיניים הצדקני הזה.
16:49 04.11.2021שפה פוגענית
הסתה
דיבה
אחר