אפליקציה חדשה מבית היוצר של המרכז הטכנולוגי שבבית איזי שפירא: אפליקציית Dreidelit המאפשרת לסובב סביבון בלחיצה קלה על המסך.
האפליקציה נוצרה בשיתוף פעולה עם "כרמל 6000" המייצרים פתרונות טכנולוגיים לאתגרים חברתיים, כאשר הפעם המטרה היא פשוטה, נקייה וברורה: גם אלו המתקשים בסיבוב הסביבון יוכלו ליהנות כמו כולם בחג החנוכה.
הנגשת משחק הסביבון באפליקציה מביאה לממשק נוח: לחיצה אחת על מסך המכשיר והסביבון יתחיל להסתובב, וכולם יוכלו להשתתף ביחד במשחק.
לאחר הורדת האפליקציה (מותאמת לאנדרואיד וחינמית ב-Google Play) ניתן ישירות להתחיל במשחק, לשנות צבעי רקע או את צבעי הסביבון. במסך ההגדרות ניתן לבצע פעולות נוספות כמו התאמת האותיות לארץ או לחו"ל, ומהירות המנגינה המושמעת עם סיבוב הסביבון.
שילוב ההייטק ועולם האפליקציות עם אתגרים חברתיים מאפשרים פתרונות לקשיי יום-יום שלעתים נראים לנו קטנים. הורידו את האפליקציה ותתחילו לשחק.

מה דעתך בנושא?
0 תגובות
0 דיונים