מתכון לעוגת מוס מנגו מרעננת 

לקראת שבת אופירה רבני מביאה לכם מתכון שיהפוך את הפרי הכי טעים בקיץ לעוגה טעימה עוד יותר, אז מי אמר שבא לו מנגו?

מצרכים:

לתחתית העוגה:
250 גרם ביסקוויטים טחונים
3/4 פחית חלב קוקוס
200 גרם חמאה מומסת
למוס:
3/4 חלב קוקוס
1/2 כוס סוכר לבן
2 שמנת מתוקה
5 כפות איסטנד פודינג
לציפוי:
חבילת קוקוס טחון
לציפוי:
1 מנגו טאי
1 שמנת מתוקה

אופן ההכנה:
1. בתבנית קפיצית עגולה, מערבבים את הביסקוויטים הטחונים עם חלב הקוקוס והחמאה ומשטיחים בתבנית עד לקבלת בסיס אחיד, לאחר מכן מכניסים להקפאה למשך שעה להתייצבות

2. מקציפים את השמנת והפודינג, מוסיפים את חלב הקוקוס והסוכר ויוצקים על תחתית עם הביסקוויטים ושוב מכניסים למקפיא להתייצבות

3. לציפוי טוחנים מנגו יחד עם עם השמנת ויוצקים על העוגה ומשטיחים עד לקבלת עוגה חלקה ויפה, לאחר מכן מכניסים שוב למקפיא למשך שעה נוספת ומקשטים בקוקוס ומנגו טרי

שבת שלום!