איש העסקים גיא פרוביזור התפרסם כמי שהביא לישראל את מהפכת המזון האורגני והקים את רשת "עדן טבע מרקט", שהסניף הראשון שלה נפתח ב-2003 ועד לפני כשנה הרשת מנתה 22 סניפים. בשנת 2007 מכר פרוביזור 51% ממניות הרשת ל"ריבוע הכחול" ובמאי 2015 עזב את הרשת לאחר סכסוך עם בעלי המניות.
פרוביזור מתחיל בימים אלו קריירה חדשה ופותח רשת של המבורגרים איכותיים – רשת "בורגר פקטורי אקספרס", שייחודה הינו שימוש בבשר איכותי מסוג "פיד-לוט" המיובא מאורוגוואי (בקר שאכל רק תירס).
התפריט של "בורגר פקטורי אקספרס", יציע מגוון רחב של סוגי המבורגרים (למעלה מ-10 סוגים) כולם מבשר אנטריקוט משובח.
הסניף הראשון נפתח לאחרונה ברחוב אבן גבירול 22 בתל אביב, בהשקעה של 1.5 מיליון ש"ח, ועוצב באווירה אורבנית בדומה למסעדות המבורגרים בוילג' בניו יורק, על ידי האדריכל ניר פורטל שהינו המעצב המוביל כיום בתחום המסעדות.

את הרשת ינהל השף ערן צור, השף של מסעדת טורקיז לשעבר.
רשת "בורגר פקטורי אקספרס" הינה רשת כשרה אשר תציע תוספות ייחודיות להמבורגר, כגון: סביח, הוואי (אננס צרוב בגריל וביצת עין), אסייתית חריפה (ירקות מוקפצים ברוטב חריף) ועוד, כאשר לצד ההמבורגר יוגשו חלת בצל + צ'יפס או לחילופין תפוח אדמה אפוי ושעועית ירוקה.
הגדלים של ההמבורגר הינם 160 גרם / 220 גרם / 320 גרם, והתפריט יכלול גם הצעות למנות עיסקיות וכן המבורגר טבעוני ואפשרות ללחמנייה ללא גלוטן.
בסניף יופעל גם בר גזוז שיכלול 9 סוגי גזוז בטעמים מיוחדים, ביניהם: סיגליות, ג'ינג'ר, מוחיטו, ועוד.
פרוביזור מתכנן להקים בשנתיים הקרובות 4 סניפים בתל אביב בבעלות ישירה ולאחר מכן יפתח בפריסה ארצית מערך סניפים בזכיינות.
על שאלתי מדוע בחר לפנות לענף ההסעדה ענה פרוביזור כי "במהלך השנה האחרונה חקרתי ובדקתי את ענף רשתות ההמבורגרים בישראל והחלטתי שיש מקום להקים רשת המבורגרים איכותית וכשרה, והשקעתי את כל מרצי והידע המקצועי להקמת הרשת שבימים אלו אני חונך את הסניף הראשון שלה".
מה דעתך בנושא?
0 תגובות
0 דיונים