יו"ר מפלגת 'כולנו', שר האוצר משה כחלון, אמנם נמצא בתפקידו קצת יותר משנה, אך כבר חושב על הבחירות הבאות, או יותר נכון מה ימנע ממנו להתמודד בהן.

בריאיון לאתר ynet, הכחיש כחלון את הדיווחים האחרונים לפיהם הוא מתכוון להדיח את יואב גלנט מתפקיד שר הבינוי. "אני לא מתכוון להדיח את גלנט, גלנט ואני עובדים בשיתוף פעולה מצויין. גלנט מודע לכל המהלכים, אם הוא יחליט שהוא רוצה להשתדרג ותיקים אחרים יתאימו לו, הוא יקבל".

במהלך הראיון סיפר כחלון על מצב הדיור במדינה ועל כל הדרכים בהן הוא נוקט בכדי לפתור את המשבר. באופן מפתיע כחלון אף הצהיר כי חוסר הצלחה בתחום הדיור ימנע ממנו להתמודד בבחירות הבאות.

"אם אני לא פותר את משבר הדיור והזוגות הצעירים, אם לפחות מאה אלף לא יקבלו דירות כפי שהתחייבתי במחירים מוזלים, אני לא מעמיד את עצמי לבחירה עוד פעם", הצהיר כחלון.

על מצב הדיור הוא אמר: "הדיור כרגע בבועה, כל מה שעולה סופו גם לרדת. לכן גם הבועה הזאת תתנפץ ואנשים שמשקיעים את כל כולם היום בבטון הזה יבוא יום והם יתחרטו על זה".