השחקנית והקומיקאית נלי תגר ("האחיות המוצלחות שלי"), יוצאת נגד המגזר החרדי. בעקבות סערת חוק הגיוס והאיום לפיזור הכנסת, השחקנית נלי תגר משתפת סטורי זועם. היא כותבת: "החרדים לא יתגייסו, וימשיכו לקבל כסף. הם יודעים להגן על החיים שלהם. חבל שאנחנו לא".

תגר ידועה בתור אחת שמביעה את דעותיה נגד הממשלה באופן קבוע. גם הפעם היא תוקפת את התנהלות ההנהגה, והפעם בסוגייה הבוערת ביותר על סדר היום. השחקנית שיתפה פוסט בנושא, בו כתוב: "הכנסת לא תתפזר. הפוליטיקאים שרוצים לוודא שציבור שלם לא יתגייס בזמן שילדים טובים וערכיים ימשיכו לתת את חייהם בעזה".

(צילום: אור גפן)

עוד נכתב: "סוחטים את ראש הממשלה שכל עניינו לשרוד בשלטון בכל מחיר. גם במחיר חיי חטופים, גם במחיר חיי חיילים, גם במחיר חיי אזרחים. זו האמת הפשוטה. כולנו יודעים אותה. פעם בחיים הקודמים לפני שבעה באוקטובר קיבלנו בהבנה את ה-״משחקים הפוליטיים״ על חשבון חיינו הנורמליים כאן, ועכשיו? איך הציבור עדיין מוכן לשבת מהצד כשחבורה של חמדנים גונבים לנו את השפיות".