במהלך המלחמה האחרונה נמצאו הוכחות רבות לכך שאנשי אונר"א – סוכנות הסעד לפלסטינים של האו"ם, אינם ניטרליים ותומכים תמיכה עזה בפעולות הרצחניות של חמאס. הבוקר אנו מקבלים לכך הוכחה נוספת.
על פי תחקיר של UN Watch העוקב אחר פעילות גופי האו"ם בעולם. קבוצת טלגרם של 3,000 מורים של אונר"א בעזה גדושה בפוסטים החוגגים את הטבח הנורא שביצע חמאס בתושבי העוטף ובחוגגי המסיבה ב-7 באוקטובר, וזאת דקות מועטות לאחר שהתחיל.
6/ Hours into the October 7th Hamas massacre, this @UNRWA teacher glorified terrorist Akran Abu Hasanen as a “Qassami martyr,” “friend” & “brother.” He prayed to Allah to “admit him to paradise without judgment.”
?https://t.co/68DSr2r4IyThe terrorist: https://t.co/ryMR1hkQyQ pic.twitter.com/4Tz5dKlVEK
— Hillel Neuer (@HillelNeuer) January 10, 2024
הפוסטים בקבוצת המורים האמורים להיות ניטרליים ולחנך לשלום כפי מורשתו של האו"ם מהללים את הרוצחים והאנסים ומסמנים אותם כגיבורים. עוד מהללים המורים את "החינוך" שקיבלו המחבלים, ומשתפים בשמחה תמונות של נרצחים, ובחלק מהפוסטים אף קראו להוציא להורג את בני ערובה שנחטפו. "זוהי מהות ההסתה של מורי אונר"א לטרור הג'יהאד" אומר הלל נוייר, מנכ"ל UN Watch.
תגובות