מבזקים
סרוגים

הזדמנות אחרונה להצבעה עבור תחרות "ציונות בסביבה"

תחרות הכרזות של 'אם תרצו' ו'מרכז מורשת בגין' בנושא ציונות ואיכות הסביבה בעיצומה. הלילה בחצות ננעלת ההצבעה באמצעות הפייסבוק, אז מהרו להצביע ולהשפיע. לא הספקתם, העבודות מוצגות כל השבוע במרכז מורשת בגין בירושלים וניתן להצביע במקום. ההכרזה על הזוכים ביום חמישי.

אפי אברהם | חדשות סרוגים
כ"ח כסלו התשע"א
הזדמנות אחרונה להצבעה עבור תחרות "ציונות בסביבה"

במהלך כל חג החנוכה מתקיימת תערוכת כרזות בנושא ציונות ואיכות הסביבה, אהבת המולדת עם שמירה על הטבע. את התערוכה יזמו תנועת 'אם תרצו' בשיתוף עם 'מרכז מורשת בגין'. מנהל התערוכה והתחרות, הוא אור רייכרט המוכר מפינת הקריקטורה היומית.

השלב הראשון של הגשת העבודות הסתיים וכעת נשאר רק להצביע עבור הכרזה שמצאה חן בעיניכם. בעידן הוירטואלי, ההצבעה נעשית באמצעות עמוד הפייסבוק של התערוכה. מי שאין לו פייסבוק יוכל להצביע בתערוכה עצמה שנפתחה ביום רביעי שעבר ב'מרכז מורשת בגין' בירושלים.

ביום חמישי, תנעל התחרות, במעמד השר לאיכות הסביבה גלעד ארדן ויחולקו פרסים לאמנים הזוכים.

הנה לכם כמה דוגמאות לכרזות שמשתתפות בתערוכה:

אהבתם כרזה? בואו להצביע ולהשפיע. האפשרות להצבעה באמצעות הפייסבוק היא עד היום ב24:00 בלילה.

הצטרפו לקבוצה והצביעו

איכות הסביבה אם תרצו גלעד ארדן ציונות תחרות