ישיבת חמ"ד בנ"ע גבעת שמואל זכתה באליפות ליגת החמ"ד, אחרי שגברה 60-55 על תיכון חמ"ד הימלפרב.

החל מתחילת ההתמודדות המשחק היה צמוד, והקבוצות ירדו למחצית כאשר גבעת שמואל מובילה 33-26. הרבע השלישי היה מותח במיוחד, והסתיים בשוויון 48.

דקה לסיום המשחק המתח עוד היה באוויר, כאשר גבעת שמואל עלתה ליתרון 58-55. בסופו של דבר המשחק הסתיים כאמור, בתוצאה 60-55 לטובת הגב"שים.

כדי לצפות בסרטון זה, אנא הפעל JavaScript , ושקול לשדרג לדפדפן שתומך ב HTML5 video .

(צילום: ארז עוייזר)

אתי אורלב, סגנית מנהל החמ"ד, התייחסה למשחק ואמרה: "שתי הקבוצות הפגינו מקצועיות וספורטיביות. תודות,ראשית לשותפים שלצידי, גיא דגן, מפמ"ר ומפקח מרכז על החינוך הגופני וזיו ישראלי מנכ"ל התאחדות הספורט לבתי הספר בישראל".

עוד הודתה אורלב "למרכז הליגה, בלעדיו כל זה לא היה קורה, רועי שרוני. לרינה ורדי, ממחלקת הספורט רעננה. ואי אפשר שלא להזכיר את מייסדי הליגה, דר' אברהם ליפשיץ ואבי שחר שיחד הגשמנו את הקמת הליגה".

(צילום: ארז עוייזר)

"לצוות המורים המנהלים ובעיקר התלמידים שתמכו שרו, תופפו ובעיקר עודדו. החינוך האמיתי לחיים נמצא על המגרש, והיום החמ"ד הוכיח שוב שהוא גבוה, מהיר וחזק, כאשר הערכים הנלמדים בבית המדרש מיושמים על המגרש. נתראה בליגה בשנה הבאה".

(צילום: ארז עוייזר)
(צילום: ארז עוייזר)