לרגל 11 שנה למלחמת לבנון השנייה, קיימו אמש ארגון 'חיזבאללה' אירוע בו חגגו את "הניצחון". שם בין היתר התפאר הארגון בשלל כוחות צבאיים וסרטוני פעילות שהוקרנו על מסכי ענק. בין היתר באירוע הופיעו להקת החיזבאללה (כן מסתבר שלא רק בחמאס יש 'כישרונות') ומזכ"ל החיזבאללה חסן נסראללה נשא נאום בו אמר כי "התבוסה שהוסבה לישראל ב-2006 תוסב לה פעם נוספת, אך בעצמה רבה יותר".
ואם כל זה לא הספיק לחגיגות, שחרר הארגון לקינוח- קמפיין חדש שנועד להפחיד את אזרחי ישראל לקראת 'המלחמה הבאה'. בו הציע שלל דרכים להערכות בשפה העברית תחת הכותרת "חפצים שצריך להיות אצלכם במלחמה הבאה". לדוגמה תחת תמונה של נעל ספורט נכתב "כדי לברוח במהירות".


אומנם הקמפיין החדש של החיזבאללה עדין לא מגיע לרמות של הקמפיין המשעשע של חמאס 'תקוף תעשה ביגועים', אך אור רייכרט היה זריז להגיב והכין פלאייר תגובה דומה עם החפץ שהם צריכים אצלם עבור המלחמה הבאה.
מה דעתך בנושא?
2 תגובות
0 דיונים
ונראה מי יצטרך להם.
00:12 17.08.2017שפה פוגענית
הסתה
דיבה
אחר
ענק.. זה עשוי טוב. אפשר לחשוב בטעות שזה קמפיין של פיקוד העורף.. ימח שמם.
21:15 14.08.2017שפה פוגענית
הסתה
דיבה
אחר