יום אחרי ביטול יום הגיבוש לחברי הקואליציה, טרם יצאה הודעה רשמית לסיבת הביטול לאירוע שהיה אמור להתקיים ביום שישי הקרוב.
לדברי כמה גורמים, הגיבושון בוטל בגלל אילוצי לוחות זמנים והתחייבות מוקדמות של חברי כנסת לאירועים אחרים. למשל, חברים ממפלגות העבודה, מרצ וכחול לבן תיכננו מראש בכנס "האחד במאי" של קרן ברל כצלנסון.
בהקשר לזה, אומר גורם בקואליציה כי לשכת ראש הממשלה היא האשמה שבכלל קבעה אירוע כזה בהתראה כל כך קצרה, תוך ציפייה שאנשים יתייצבו ויבטלו את האירועים הקודמים שלהם.
מנגד, נשמעת הטענה כי חברי רע"מ הבהירו שהם לא מתכננים להגיע לאירוע שייצר "אווירת אחדות" מזויפת, זאת לאור המשך המתיחות סביב סוגיית הר הבית והמשך השותפות בקואליציה.
"נעדכן במועד ובמיקום החדשים"
כזכור אתמול (ראשון) הועברה הודעה מעודכנת לחברי הכנסת והשרים מודיעה על ביטול האירוע שהיה אמור להתקיים רגע לפני סיום הפגרה.
לפי לשון ההודעה: "לעדכונכם: מפגש קואליציה שתוכנן להתקיים לקראת פתיחת מושב הקיץ נדחה למועד אחר. נעדכן במועד ובמיקום החדשים בהמשך."

ביום חמישי האחרון נפגשו ראשי מפלגות הקואליציה, כהכנה לקראת החזרה לפעילות הפרלמנטרית בכנסת, אך יו"ר רע"מ מנסור עבאס בחר שלא להשתתף בכינוס.

לפני כשבועיים רע"מ הודיעה לכאורה על הקפאת חברותה בקואליציה, אך בימים האחרונים נעשים מגעים מולם על מנת לוודא כי עד תחילת כנס הקץ הם ישובו לפעול במשמעת הקואליציונית.
מה דעתך בנושא?
19 תגובות
2 דיונים
יואב
עבב רעוניין בצלעות כבש ליברמן גם חשק בהם בנת רצה לחסוך והציע מיים ובגלה היה פיצוץ
16:32 03.05.2022שפה פוגענית
הסתה
דיבה
אחר
Usa
אוי לממשלה כ"כ משוסעת ומפורקת שזקוקה לגיבושונים. לידיעת בנט , שום דבר לא יעזור לך לשרוד, אתה בסוף ימיך הפוליטיים בקרוב תורד מהכסא ותישכח
10:49 03.05.2022שפה פוגענית
הסתה
דיבה
אחר
רמבו
בנט ביטל את הגיבושון כי אי אפשר לעשות משלוחים מישם
20:50 02.05.2022שפה פוגענית
הסתה
דיבה
אחר
בלפור 3
פיגוע מתמשך הממשלה הזאת.
15:42 02.05.2022שפה פוגענית
הסתה
דיבה
אחר
לאו
איך אפשר לעשות גיבושון ליצורים שאחד שונא את השני ומתחרים בינהם מי שונא יותר מזרחיים
15:04 02.05.2022שפה פוגענית
הסתה
דיבה
אחר
שמעון הגלילי
גיבושון??? איך אפשר לחבר 10 טלאים קרועים? שאפילו מכונת תפירה מקצועית כבר לא תעזור. במקום גיבושון תחשבו על טקס סוף השנה. עים חלוקת תעודות הצטינות בנוכלות.
14:54 02.05.2022שפה פוגענית
הסתה
דיבה
אחר
יעל א
חבל שאינכם מפרסמים את מה שבאמת כתבתי. זה ממש מאכזב
14:44 02.05.2022שפה פוגענית
הסתה
דיבה
אחר
יעל א
כתבתי יפה איפה חוש ההומור ????
14:23 02.05.2022שפה פוגענית
הסתה
דיבה
אחר
ליכודניקית לשעבר
למה זה משנה למה בוטל הגיבושון. תפקידם לשוב מהפגרה ולשבת לעבוד עבור אזרחי המדינה, נוסף על החיסכון הכספי.
14:22 02.05.2022שפה פוגענית
הסתה
דיבה
אחר
משה
סרוגים אתר עלוב זה מה שמענין אותכם ? הגיבושון? טוב שאיןגיבושון זה יעצבן את הביביסטים וישלחו לשם קליע במעטפה
14:18 02.05.2022שפה פוגענית
הסתה
דיבה
אחר