הפסטה שפרושה באיטלקית הוא 'בצק', הפכה לאחד מהמאכלים הפופולרים בעולם בעיקר בזכות העובדה שהיא מהירה במיוחד להכנה ובאמצעותה ניתן להכין שלל מנות בשלל צבעים וצורות.
אז לכבוד יום הפסטה הבינלאומי שחל מחר(ה'), קבלו מתכונים מנצחים לפסטה שתשמחו לאמץ.
1. פסטה בלונז
אחת ממנות הפסטה הקלאסיות והטעימות ביותר שלא מסובך להכין, היא 'ספגטי בולונז'. שילוב מושלם ספגטי עם רוטב עגבניות ובשר טחון ויש גם בגרסה הצמחונית ללא בשר.
לצפייה במתכון הבשרי לחצו כאן | לצפייה במתכון בגרסה הצמחונית לחצו כאן

2. פסטה 'אל ארביאטה'
לפעמים כל מה שצריך כדי לשדרג את הפסטה, זה קצת חריף. האיטלקים קוראים למנה הזו 'פסטה אל ארביאטה' (הפסטה הכועסת) בה הם מוסיפים פלפל אדום ונותנים לפסטה שדרוג פיקנטי- לצפייה במתכון לחצו כאן

3. מאק אנד ציז'
מנה טעימה ומושחתת שמציגה מה קרה כשהפסטה נפגשה עם אמריקה. לצפייה במתכון לחצו כאן

4. סלט קפרזה ופסטה
מתכון קליל וצבעוני במיוחד לסלט פסטה, שיעניק לכם ארוחה מרעננת בפחות מחצי שעה. לצפייה במתכון לחצו כאן

5. הכי ישראלי: מתכון לפסטה ברוטב חצילים וטחינה
אומרים שכללים נועדו כדי שנשבור אותם, אז תשכחו מרוטב העגבניות המוכר וקבלו מתכון לפסטה ברוטב חצילים וטחינה. לצפייה במתכון לחצו כאן
6. מרק טורטליני
כשמדברים על ארוחה באווירת הסתיו, מדברים בדיוק על ארוחה שכזו. מרק טורטליני, שמשאיר מצד אחד המון פסטה וירקות ומצד שני תענוג נעים וחמים. לצפייה במתכון לחצו כאן

7.מתכון לפסטה ברוטב לימון
אם החיים נותנים לימונים אז למה לא להכין מהם גם רוטב לפסטה? 5 מרכיבים פשוטים, 15 דקות ויש לכם פסטה מפתיעה ברוטב לימון. לצפייה במתכון לחצו כאן

8. גאוני: אצבעות פסטה וגבינה
מסתבר שהשילוב בין פסטה, גבינה ופירורי לחם יוצר נשנוש מושלם- שיכול בקלות להפוך לתוספת המועדפת לארוחה הקרובה שלכם.
לצפייה במתכון המתורגם לחצו כאן
9. 'אל קרטוצו': פסטה אפויה בנייר
לפעמיים לא צריך לטוס עד איטליה כדי ליהנות מפסטה אמיתית, כשיש פשוט מתכון שמגלה את השיטה הכי מגניבה להכין פסטה בבית

10. מרק מינסטרונה
אז מה קורה שמכניסים פסטה למרק? התוצאה מינסטרונה חלומית, שפשוט לא תרצו להפסיק להכין. לצפייה במתכון לחצו


מה דעתך בנושא?
0 תגובות
0 דיונים