אתר הבית של המגזר הדתי
דואר אדום
זמני היום

פחות מ30 דקות: מתכון לסלט פסטה מנצח לארוחת צהריים

בימי הקיץ החמים, אין כמו ארוחות קלילות ומשביעות בדיוק במידה הנכונה. אז קחו לכם הפסקה ופסטה ותתפנקו מטעמים של השקעה על אף שמדובר במתכון קליל במיוחד שיעניק לכם ארוחה מוכנה בפחות מחצי שעה

מתכון ברגע: פחות מחצי שעה ויש לכם ארוחת צהריים
  (צילום: Camille Styles)

מתכון לסלט קפרזה ופסטה

בימי הקיץ החמים, אין כמו ארוחות קלילות ומשביעות בדיוק במידה הנכונה. אז קחו לכם הפסקה ופסטה ותתפנקו מטעמים של השקעה על אף שמדובר במתכון קליל במיוחד שיעניק לכם ארוחה מוכנה בפחות מחצי שעה

מנות: 4 | חלבי

מצרכים: 
450 גרם פסטה פנה מקמח מלא
שמן זית
4 שיני שום, כתושות
1 סלסלת עגבניות שרי, חצויות
3-4 כוסות עלי ארוגולה (רוקט)
1/2 כוס רוטב פסטו – קנוי או ביתי
220 גרם גבינת מוצרלה, חתוכה לקוביות
1/4 כוס צנוברים קלויים
מלח ים

 

אופן ההכנה:

1. בסיר גדול מלא במים מרתיחים את הפסטה עם כף נדיבה של מלח, לפי הוראות היצרן שעל האריזה. בתום הבישול, מסננים את הפסטה ומניחים בצד לקירור.

2. במחבת גדולה מחממים 2 כפות שמן זית אש בינונית ומטגנים את השום במשך 30 שניות. מוסיפים את העגבניות החצויות, מערבבים ומבשלים במשך 2-3 דקות, עד שהעגבניות מתחילות להתרכך.

3. מוסיפים את עלי הרוקט למחבת, מבשלים במשך 30 שניות, ומוסיפים את הפסטה המבושלת, קוביות המוצרלה ורוטב הפסטו. מערבבים עד שהפסטה מתחממת והפסטו מצפה את תכולת המחבת.

4. מפזרים על הכל צנוברים וקמצוץ מלח, מזלפים מעט שמן זית, מסירים מהאש ומגישים מיד.

בתאבון!

====================================

מקור 

מצאת טעות בכתבה? התוכן בכתבה מפר זכויות יוצרים שבבעלותך? נתקלת בפרסומת לא ראויה? דווח/י לנו
תגובה חדשה * אין לשלוח תגובות הכוללות מידע אסור, לרבות דברי הסתה, דיבה ולשון הרע. נפגעת מתגובה? דווח לנו