גאוני: מתכון לאצבעות פסטה וגבינה קריספיים
מסתבר שהשילוב בין פסטה, גבינה ופירורי לחם יוצר נשנוש מושלם- שיכול בקלות להפוך לתוספת המועדפת לארוחה הבאה שלכם • צפו עכשיו במתכון לאצבעות פסטה קריספיים

מתכון לאצבעות פסטה וגבינה קריספיים
מסתבר שהשילוב בין פסטה, גבינה ופירורי לחם יוצר נשנוש מושלם- שיכול בקלות להפוך לתוספת המועדפת לארוחה הבאה שלכם • צפו עכשיו במתכון לאצבעות פסטה קריספיים
מצרכים:
חבילת פסטה (פנה)
חמאה (לטיגון)
4 כפות קמח
2 כוסות חלב
1 כפית מלח
כפית פלפל
2 כוסות גבינת צ'דר/ צהובה מגורדת
לציפוי:
2 כוסות קמח
4 ביצים
2 כוסות פירורי לחם
אופן ההכנה:
1. מבשלים את הפסטה במשך 7 דקות, או עד מצב אל דנטה(לפי ההוראות על האריזה).
2. במחבת על חום בינוני, ממסים את החמאה ולאחר מכן מוסיפים בהדרגה את הקמח והחלב. לאחר מכן מוסיפים למחבת במלח ופלפל ומערבבים ברציפות עד שהרוטב מתעבה.
3. מוסיפים את הגבינה לרוטב ומערבבים עד לקבלת רוטב סמיך ומוסיפים את הפסטה המבושלת ומערבבים עד שהכול מכוסה ברוטב
4. יוצקים את הפסטה על תבנית מרופדת בנייר אפייה ומקפיאים למשך 2 שעות
7. חותכים את הגבינה הקפואה לאצבעות עבות וארוכות
8. מחממים במחבת שמן על אש גבוהה
9. מצפים את המקלות בקמח, ביצה ופירורי לחם ומטגנים במשך 2-3 דקות או עד לקבלת גוון חום זהוב ומוציאים על נייר סופג.
מומלץ לאכול חם לצד מטבלים, בתאבון!
מצאת טעות בכתבה? התוכן בכתבה מפר זכויות יוצרים שבבעלותך? נתקלת בפרסומת לא ראויה? דווח/י לנו