לאחר שבשנה שעברה המגזין האמריקאי 'טיים', בחר בו לתואר האישיות שהשפיעה על השנה החולפת. זאת בהתאם למסורת שבה הזוכה בתואר הוא בד"כ הזוכה בבחירות לנשיאות ארצות הברית. נשיא ארה"ב, דונלד טראמפ צייץ אמש (שבת) כי גם השנה הבטיח לו המגזין להיות איש השנה שלהם.
"מגזין טיים התקשרו אלי כדי לבשר שגם השנה כנראה אהיה איש השנה שלהם, אבל בתנאי שאתחייב להסכים להתראיין ולהצטלם לעיתון. אמרתי להם שככל הנראה זה לא מספיק ושזה לא יקרה. תודה בכל מקרה". צייץ טראמפ בחשבון הטוויטר האישי שלו.
Time Magazine called to say that I was PROBABLY going to be named “Man (Person) of the Year,” like last year, but I would have to agree to an interview and a major photo shoot. I said probably is no good and took a pass. Thanks anyway!
— Donald J. Trump (@realDonaldTrump) 24 בנובמבר 2017
המגזין האמריקאי מיהרו להשיב אש לציוץ של הנשיא ופרסמו בחשבון הטוויטר שלהם: "הנשיא טעה כשאמר שבחרנו בו לאיש השנה. טיים לא מגיב או חושף בפני הציבור את בחירתו, עד מועד הפרסום הרשמי – 6 בדצמבר". סנטורים רפובליקנים תקפו את הנשיא בעקבות הציוץ המביך, בנוסף לכך הסביר ועקץ את טראמפ עורך לשעבר במגזין טיים וכתב: "מצטער להיות זה שמבשר לך את זה, אבל כשאומרים לך סביר להניח, זה אומר שלא תהיה איש השנה. הם פשוט רצו שתצטלם. אבל אני בטוח שאתה שומר עדיין שער מזויף של המגזין".
The President is incorrect about how we choose Person of the Year. TIME does not comment on our choice until publication, which is December 6.
— TIME (@TIME) 25 בנובמבר 2017
מה דעתך בנושא?
0 תגובות
0 דיונים