פרסם ומחק.

סגן השר לשיתוף פעולה איזורי, חבר הכנסת איוב קרא מהליכוד, חשף הערב (שני) פרטים מפרשה בטחונית שחיי אדם מוטלים בה על הכף. קרא פרסם את הדברים בעמוד הפייסבוק שלו ולאחר זמן קצר מחק אותם.

גורם מדיני אמר ל-ynet, בתגובה לפרשה: "דבריו של קרא על איטליה והפרסום המזיק מהיום מוכיחים שהוא מתנהל בחוסר אחריות הגורם נזק מדיני וסיכון חיי אדם. ראש הממשלה חייב לקרוא אותו לסדר".

כאמור, זו אינה השערוריה היחידה שהתעוררה סביבו של קרא בשבועות האחרונים. לפני כשלושה שבועות, עלה קרא לכותרות לאחר שטען במהלך ביקור שערך בוותיקן, כי רעידת האדמה האחרונה שאירעה באיטליה הגיעה בעקבות החלטת אונסק"ו לפיה אין למדינת ישראל זיקה לאתרים הקדושים בירושלים.

דבריו של קרא גרמו למבוכה דיפלומטית ומשרד החוץ הישראלי פרסם תגובה המגנה את דבריו: "אנו מגנים את דבריו של סגן השר קרא. הם אינם ראויים ומוטב היה שלא היו נאמרים כלל", נמסר ממשרד החוץ.