לא יאמינו שהוא פרווה: מתכון למוס שוקולד מפנק במיוחד

מצרכים:

170 גרם שוקולד איכותי
170 גרם מרגרינה (או שמן קנולה) (לגרסה החלבית- 170 גרם חמאה)
100 גרם סוכר
60 מ"ל קפה
4 ביצים
30 מ"ל רום
קורט מלח
15 מ"ל מים
תמצית וניל

אופן ההכנה:

  1. בקערת זכוכית מעל סיר עם מים רותחים נמיס את השוקולד ביחד עם הקפה והחמאה
  2. בקערה מעל סיר נוסף, נערבב את החלמונים, 50 גרם סוכר, הרום והמים למשך כ-3 דקות עד לקבלת תערובת סמיכה הדומה לשמנת
  3. נחכה מעט שיתקרר ונערבב את שתי התערובות אחת עם השניה
  4. נקציף את החלבונים עם 50 גרם הסוכר שנותרו
  5. נאחד בין שתי התערובות
  6. נחלק את המוס ל-6 כוסות ונניח במקפיא ל-4 שעות להתייצבות

באדיבות המותג BEKO