בשעות האחרונות (שלישי), מאז מעצרו של בכיר בג'יהאד האסלאמי באסם סעדי בג'נין, רץ סרטון תעמולה חדש ברשתות החברתיות מטעם הג'יהאד האסלאמי.
כדי לצפות בסרטון זה, אנא הפעל JavaScript , ושקול לשדרג לדפדפן שתומך ב HTML5 video .
בסרטון לוחמי הג'יהאד מראים כיצד הם מכינים את הטילים, כנראה לקראת הנקמה המתוכננת, והוסיפו סרטוני מעצרים ואלימות כלפי חרדים וחיילים.
נראה שהם מנסים להסביר כיצד הם מתכננים לנקום "בכיבוש" על מעצר הבכיר.
כידוע, ארגוני הטרור מחבבים סרטוני תעמולה ומעלים לא מעט כאלה בימים מתוחים.
כזכור, פורסם הבוקר כי בעקבות מעצרו של ראש הג'יהאד האיסלאמי (גא"פ) בשומרון באסם סעדי בג'נין הלילה, צה"ל חושש מתגובה וסוגר את הכבישים בעוטף עזה למעבר אזרחים.
החשש הוא כי מחבלים של ארגון הטרור יגיבו בירי טילים וירי מרגמות לעבר מטרות קרובות לגדר, ולכן נסגרו למעבר הכבישים הסמוכים לגבול והופסקה תנועת הרכבות. מערכות החינוך ביישובי עוטף עזה יקיימו היום את פעילותן בקרבת מרחבים מוגנים.
מה דעתך בנושא?
3 תגובות
0 דיונים
ננסי פלוס אי
וושכאש הממשלה שלך סוגר את כל הדרכים באיזור ליומיים ומשבש את שגרת החיים כי מפחד מתגובת ארגון הטרור.. זה טוב למי?
06:22 03.08.2022שפה פוגענית
הסתה
דיבה
אחר
דו
בני בריתו של הבלון הסגול ומיחלים לשובו.הבלון הסגול טוב לחמס
16:16 02.08.2022שפה פוגענית
הסתה
דיבה
אחר
אתרוג
חחחחחחח בן אלף פידופילם כמו מוחמד שלהם חחחחחח
13:45 02.08.2022שפה פוגענית
הסתה
דיבה
אחר