כדי לצפות בסרטון זה, אנא הפעל JavaScript , ושקול לשדרג לדפדפן שתומך ב HTML5 video .

מיקיזוהר1

יו"ר סיעת הליכוד הטרי, חבר הכנסת מיקי זוהר, שנבחר היום (שני) ברוב מוחץ, בראיון לסרוגים: "האפשרות היחידה של ליברמן היא ממשלה צרה עם גוש הימין".

רגע לאחר זכייתו בתפקיד יו"ר סיעת הליכוד, חבר הכנסת מיקי זוהר מתייחס לבחירתו: "זו הייתה בחירה דיי מורכבת, מבין חברי סיעת הליכוד הגיעו 29. אני מודה לכולם, גם לאלו שלא הצביעו לי ושהשתתפו בהליך הדמוקרטי שיש אותו רק בליכוד, ואני אעשה הכל כיד להצדיק את הבחירה שלי".

על אפשרות לממשלת אחדות או קואליציה צרה, אומר זוהר כי שתי נעשים מאמצים בשני הכיוונים וכי האפשרות הטובה ביותר עבור יו"ר ישראל ביתנו אביגדור ליברמן היא הצטרפות לגוש הימין: "להצטרף לממשלה צרה כפי שהיה חבר בה בנשים האחרונות ושיהיה דומיננטי".

בצד השני רוצים להוציא את נתניהו מהמשחק הפוליטי

על המו"מ מול כחול לבן: "אנחנו בעד ממשלת אחדות, עשינו פשרות, אבל בכחול לבן מנסים לטרפד בכל דרך", לדבריו בליכוד נעשו פשרות "מרחיקות לכת" בנושא הרוטציה והנבצרות, אך "בצד השני רוצים להוציא את נתניהו מהמשחק הפוליטי – וזה דבר שהגוש לא יאפשר והליכוד לא יאפשר".

על תפקידו כיו"ר סיעת הליכוד, אומר זוהר: "אייצר תכנית לפעילות רחבה בליכוד, גם בשטח וגם בסניפים. זה חשוב. בסוף הליכוד חי המשטח והכוח והועצמה מגיעים מהפעילים".

זוהר מתנער מן הטענה כי הוא עושה דברו של רה"מ: "נתניהו לא הביע בי תמיכה פומבית, זה אומר הכל", אומר זוהר.