בפער של שישה אחוזים, ניצח ראש העיר המכהן, ניר ברקת, את הבחירות בירושלים. מועמד הליכוד, משה ליאון, קיבל 45%, ואילו ברקת, למרות אחוז ההצבעה הנמוך סחף 51 אחוזים.

בנאום הניצחון אמר ברקת: "זה לא הזמן להתחשבנויות, נכון שמועצת העיר תהיה שונה נכון שניצחנו, אבל מכל הלב אני רוצה לחבק את כל תושבי ירושלים".

"אנחנו צריכים את כולם, גם את אלו שפעלו נגדנו. אז חברים יקרים, מהערב הזה אני רוצה שנצא כולנו עם חיבוקים עם עיניים קדימה עם הרבה אנרגיות. הערב הזה ירושלים ניצחה!", סיים ברקת.

גם בבית-שמש נרשם קרב צמוד. אלי כהן, שזכה לכינוי "המועמד הציוני", הפסיד בפער קטן לראש העיר המכהן, משה אבוטבול.

רון חולדאי נותר על כסאו בתל-אביב. למרות אחוז ההצבעה הנמוך, ניצן הורביץ ממרצ קיבל רק 38%, בעוד חולדאי, שנכנס לקדנציה הרביעית שלו ברציפות, סחף אחריו 53% מהקולות.