שר הבטחון אביגדור ליברמן התייחס בפתח ישיבת סיעת 'ישראל ביתנו', לאירועי השבוע האחרון, ושיבח את חיילי צה"ל על פעילותם בגבול רצועת עזה. ליברמן אף תקף את חברי הכנסת הערבים בעקבות ארועי אמש.
"ראינו לפני שבוע את חיילי צה"ל עומדים בנחישות מול 'מצעד הטרור' בעוטף עזה. שוב ראינו ש'תנו לצה"ל לנצח' זאת לא רק סיסמה. כשנותנים לצה"ל לעבוד ונותנים גיבוי לחיילים ולמפקדים, צה"ל יודע לבצע הכי טוב את כל מה שהוא צריך לעשות", אמר שר הבטחון.
ליברמן הוסיף כי "לצערי בעקבות 'מצעד הטרור' ברצועת עזה ראינו את מצעד הצביעות וראינו את זה קודם כל בהצבעה במועצת זכויות האדם, או יותר מדויק המועצה לצביעות האדם. ראינו את המדינות שהצביעו נגדנו: קובה, ונצואלה, אפגניסטן, קטאר- אותן דמוקרטיות למופת שכמובן מצטיינות בכיבוד זכויות האדם".
[[[https://www.srugim.co.il/wp-content/uploads/2018/05/איימן-עודה-תיעוד.mp4]]]
עודה תוקף שוטרים בכניסה לבית החולים (צילום: באדיבות המצלם)
שר הבטחון התייחס לארועי אמש והזכיר את מעלליו של חבר הכנסת איימן עודה: "ראינו גם לצערי תופעה נוספת שבה אזרחי מדינת ישראל מתייצבים לצד חמאס מול חיילי צה"ל, מול כוחות הביטחון בחיפה. אפשר לפרט פה, להתפלסף ולדבר על חופש הביטוי וכל הדברים שרק אפשר לעלות על הדעת. אבל, אני לא מציע לברוח מהמציאות. מדובר בגיס חמישי לכל דבר ועניין. זה אותו איימן עודה שלא רק גידף את השוטרים וצרח עליהם, זה אותו איימן עודה שלא הגיע ללוויה של הנשיא שמעון פרס אבל טרח להגיע באותו שבוע לאזכרה של ערפאת. זה אותו איימן עודה שסירב לחתום על הסכם עודפים עם מרצ כי היא מפלגה ציונית. מדובר באותו איימן עודה שסירב לגנות רצח שני שוטרים דרוזים על הר הבית".
"ואגב גם כל חבריו, אותם האנשים, אותו חבר שהבריח פלאפונים לאסיר ביטחוני לתא בכלא, וכולל ג'מאל זחאלקה שאמר שמבחינתו דגל ישראל זה סמרטוט ריצפה ושהוא יעדיף ימות לפני שישיר את ההמנון ישראלי. לכן, מדובר פה בכישלון מערכתי של כל רשויות אכיפת החוק ואני מציע לכולנו להתעשת, גם לרשויות החוק וגם לחברי הכנסת ולהוציא את איימן עודה וחבריו מחוץ לחוק".
מה דעתך בנושא?
2 תגובות
0 דיונים
רפאל
תמיד יותר קל לברבר מאשר לקיים
23:39 21.05.2018שפה פוגענית
הסתה
דיבה
אחר
אריאל
לא עשיתם כלום בנושא! עכשיו אתה קורא לרשויות החוק לפעול בנושא?!
20:47 21.05.2018שפה פוגענית
הסתה
דיבה
אחר