בלשכת הרב שמואל אליהו זועמים על הודעתו של שר הביטחון אביגדור ליברמן, לפיה צה"ל יאסור על כניסתו של הרב, יחד עם הרב אבינר והראשון לציון לבסיסי צה"ל.

"הרבנים מעודדים את תלמידיהם להתגייס ליחידות היותר מובחרות. הרבנים קוראים להם לא להשתתף ביחידות השדה המעורבות שבהם מורידים את הרף הצבאי בשביל לקדם אג'נדות פולטיות."

"רק במשטרים חשוכים אסור לבקר את הצבא. אנחנו חיים במדינת ישראל. צה"ל הוא לא חברה פרטית של אביגדור ליברמן, אם הוא לא יתנצל ויבטל את הוראתו הוא יצטרך לעמוד מול תביעות משפטית, גם על שקריו.

זלזול מחוצף בגדולי ישראל

גם יו"ר יחד אלי ישי הגיב על הודעתו של ליברמן: "דברי הבלע של שר הביטחון ליברמן כנגד הציבור החרדי והזלזול המחוצף בגדולי ישראל, הם מתן לגיטימציה לשיח המשסה והמפלג בחברה הישראלית. אמירות שכאלה מאת נציג בכיר בממשלת ישראל, תוך רמיסה בוטה של החוק, הן תקדים חמור. ראש הממשלה חייב לדרוש מליברמן להתנצל על דבריו החמורים."