(צילום תמונה ראשית: הדס פרוש/ פלאש90)
יו"ר מפלגת 'חוסן לישראל', הרמטכ"ל לשעבר בני גנץ, ויו"ר מפלגת תל"ם, משה בוגי יעלון, חושפים הערב (חמישי) את האנשים שיאיישו את המקומות המרכזיים ברשימתם. בפרסום השמות גנץ בעצם מאשר את הדיווחים שעלו בשבועות האחרונים על דמויות כאלה ואחרות שהצטרפו למפלגתו.

גנץ חשף שבעה שמות שככל הנראה יאיישו את 7 המקומות הראשונים של המפלגה המאוחדת. המועמדים הם: אורית פרקש-הכהן, לשעבר יו"ר רשות החשמל ועו"ד בכירה במגזר העסקי.

חילי טרופר, איש חינוך, מנהל תיכון ברנקו וייס ויועצו המקצועי של שר החינוך לשעבר. ד"ר יועז הנדל, יו"ר המכון לאסטרטגיה ציונית ופובליציסט. מיכאל ביטון, ראש מועצת ירוחם לשעבר ומייסד שותף של מועצת הנגב. מיקי חיימוביץ', אשת תקשורת ופעילה חברתית וסביבתית. מירב כהן, מובילת מאבק "עושק הקשישים", לשעבר חברת מועצה בירושלים וממייסדי תנועת "התעוררות בירושלים". עו"ד צבי האוזר, לשעבר מזכיר הממשלה.

גנץ ויעלון אמרו הערב: "עשור שלטון נתניהו יסתיים מול הנבחרת הטובה בישראל".


(צילום: ינאי יחיאל)
(צילום: ינאי יחיאל)


תגובות