סיעת עוצמה לישראל בראשות אריה אלדד ומיכאל בן ארי ברכה הערב על פסילתה של חנין זועבי. ״אין מקום לאויבים בכנסת ישראל״ אומרים בסיעה.
״הסיעה יכולה רק להצטער על כך שמפלגות המחנה הלאומי כמו הליכוד והבית היהודי גמגמו ונמנעו בהצבעה לפסילת המפלגות המיצגות את האויב הערבי בכנסת, מפלגות ששוללות את קיומה של מדינת ישראל כמדינה יהודית ותומכות בארגוני טרור. את ההסבר הם יצטרכו לתת לציבור הבוחרים״.
בבית היהודי הבהירו כי המנעותם בהצבעה על פסילת רשימת רע"ם-תע"ל נעשתה בשל חוסר תיאום בין הנציג בועדה, אשר מייבסקי לבין עמדת המפלגה.
חברת הכנסת ציפי חוטובלי ברכה אף היא על פסילתה של זועבי. ל'סרוגים' היא מסרה: "החלטת ועדת הבחירות לפסול את חנין זועבי מלהתמודד לכנסת הבאה חשובה ובעלת מסר ברור לחברי הכנסת הערביים, ובדגש על מפלגתה שלה. זועבי השתמשה בחסינותה ומעמדה כחברת כנסת כדי לתמוך בארגוני הטרור, לפגוע בביטחון ישראל ובמעמדה בעולם."
"טוב יעשה ג'מאל זחאלקה עם יממש את איומו שמפלגתו לא תתמודד בבחירות. בל"ד היא הבית הפוליטי הקלוקל לא רק של זועבי אלא גם של עזמי בשארה."
תגובות
הצבעת, ביבי ביברמן ובנט, קבלת ברק אובמה, הצבעת "עוצמה לישראל" קבלת את ארץ ישראל, מיכאל בן ארי ואריה אלדד תותחים .
יחי בן ארי ! ! ! ! תחי עוצמה לישראל!!!!!!!!!!!!
למה הנציג של הבית היהודי לא מעודכן בעמדת המפלגה (בנט)?? מה, מינו אותו שניה לפני? אתם מבינים שלאלדד ובן ארי דבר כזה- לא היה קורה??? משהו חדש ופשרני מתחיל???