חדשות חרדים

מכה לדרעי: משפחת יוסף סירבה לסייע בקמפיין

גורמים במפלגה פנו למשפחת הרב עובדיה יוסף בבקשה לקבל חומרים המתעדים את חייו, בכדי ליצור סרטון בחירות הפונה למגזר החרדי, אך נענו בשלילה. "מאיתנו הם לא יקבלו חומרים". ש"ס: "בני משפחתו של מרן מסייעים רבות להצלחה"

מכה לדרעי: משפחת יוסף סירבה לסייע בקמפיין
צילום: יישב עם לפיד בממשלה. דרעי (פלאש90)

האם המתיחות בין יו"ר מפלגת ש"ס, למשפחתו של הרב עובדיה יוסף, שוברת שיאים?

האתר וואלה! מדווח הערב (שני) כי גורם המעורב בפעילות מטה הבחירות של מפלגת ש"ס, פנה לחלק מבני משפחת יוסף בכדי לקבל חומרים בהם מתועדים חיוו של הרב עובדיה יוסף, בכדי להשתמש בהם לצורך הפקת סרטון שיפנה למגזר החרדי.

על פי הדיווח, הגורמים במשפחת יוסף, אליהם הופנתה הבקשה, סירבו לבקשת מטה הבחירות ולא הסכימו להעביר חומרים.

על פי הדיווח בתגובה לבקשה אמרו בני המשפחה: "הם רוצים לעשות סרטון, שיעשו, אבל מאיתנו הם לא יקבלו חומרים".

בנוסף, חלק מבני המשפחה ששוחחו עם וואלה!, הבהירו כי ש"ס זלזלה בהם מאז פטירתו של הרב יוסף ,ולאחר שפורסמה הקלטת בין נראה הרב עובדיה תוקף את דרעי האשימו את בני המשפחה בהדלפתה, דבר שלטענתם הוא "מופרך ושקרי".

כאמור, זה אינו המקרה היחיד המעיד על מתיחות בין משפחתו של הרב עובדיה יוסף לבין יו"ר ש"ס.

מאז פטירתו של הרב יוסף נאלץ דרעי לתמרן בין בני המשפחה אשר חלקם תומך בו ועם חלקם יש לו יחסים מתוחים.

למשל, בין דרעי לבין הרב משה יוסף, שהיה צמוד לרב עובדיה ב – 20 השנים האחרונות אינם תקניים ומתיחות קיימת בין השניים.

ראוי לציין כי הרב הספרדי הראשי לישראל, הרב יצחק יוסף, מזוהה עם דרעי אך לעומתו, הרב אברהם יוסף, רבה של חולון, לא נחשב לתומך של דרעי, אך השניים מפאת תפקידם הממלכתי אינם יכולים להתבטא ולהצהיר על תמיכתם בפומבי.

מש"ס נמסר בתגובה לדברים: "דמותו של מרן מלווה את תנועת ש"ס בכל צעד, וכן בכל הקמפיין וכך גם יהיה בהמשך. אין שום מתיחות בין יו"ר התנועה לבני משפחתו של מרן, והם מסייעים רבות להצלחה".

תגובות

11
11
אחד שיודע
16.02.15

הרמתי טלפון לאחד מבני המשפחה ואמר לי שזה סתם שמועות שקר

10
אלי ישי - אחריך באש ובמים!!
16.02.15

נבואת מרן מתקיימת: "30 40 אחוז יעזבו אותנו אם דרעי יחזו ואכן, הסקרים נותנים לשס 6-7 מנדטים, פחות 4-5 מנדטים, שזה 30 40 אחוז מ11 מנדטים של היום. נזכור את ציווי מרן: "אני לא בוגד באלי ישי".

9
אלי ישי - אחריך באש ובמים!!
16.02.15

שמים קץ בקלפי, קץ לשחיתות והנהנתנות של דרעי. כנסו! דירת 261 מ"ר, המשתרעת על שתי קומות, וצמודות אליה שתי מרפסות גדולות, וכמחצית מקומת הגג. הדחף הבלתי נשלט של דרעי ואשתו להתחפש לעשירים, גרם לבני הזוג להזמין עבודות מנגר ששמו ברוך נתנאל בהיקף של 60 אלף דולר. להזמין מחברת תריסי חן בירושלים, עבודות אלומיניום ב-18 אלף דולר. לקנות מזגנים ב-16 אלף דולר. לרכוש שטיחים ברבבות שקלים לכיסוי הרצפה מקיר לקיר. לשלם כסף רב בשביל עבודות גבס ועמודי תאורה. לשכור את שירותי מעצב הפנים, מיכה שטרנברג, בסכוך של 18 אלף דולר. בסך הכל, עלה אז התענוג למשפחת דרעי, בלי להביא בחשבון את מתנות הקונטיינרים מניו יורק והוצאות נוספות -כמו מערכת שואב אבק מרכזית בשני מפלסי הדירה- כ-445 אלף דולרים. היכן מצא דרעי, בשנים הספורות שלו כעובד וכנבחר ציבור, ערימה כזו של דולרים? שוחדדדדדדדדדדדדדדדדד!! וגניבה מעמותות שס!!!!!!!!!! (קללת דרעי).