חבר הכנסת יואב קיש מהליכוד מתייחס לפרישתה של עידית סילמן מהקואליציה ואומר כי גם איילת שקד מגששת את דרכה חזרה לליכוד.

בראיון לרדיו 103FM אמר קיש: "זה לא סוד שמדברים עם איילת שקד, היא מנסה למקסם ולבוא עם אירוע של מפלגה לתוך הליכוד".
קיש הבהיר כי "זה משהו שלא יקרה, אם היא חושבת שהיא יוצאת ממשבר סוף הממשלה שלה עם מפלגה בידה שתרכב על הגב של הליכוד זה לא יקרה. זה מה שהיא רוצה, היא כביכול מייצגת מספר חברים בימינה".
עם זאת קיש ציין כי "אם היא תבוא ותגיד שהיא עוזבת את הממשלה הזו ושהיא מבינה שלא יכולים להישען על קולות מרצ, היא רוצה להמשיך או לא לחיות בממשלה שכזו? אני חושב שהיא מבינה שזו טעות".
בסיום השיחה הודה ח"כ קיש כי בעבר התקבלו הצעות מהמפלגות הערביות להקמת קואליציה משותפת, והן נדחו על הסף. "מעולם לא הצענו בקשה לאף אחד לא מרע"מ ולא מהמשותפת להיכנס לקואליציה ברשות נתניהו", סיכם.
תגובות
יואב קיש האם שרה נתניהו כתבה לך את הדברים הללו ?
תגובה 12 יואב קיש לא צריך שיכתבו לו דברים בנתיים מי שכותב לבניטו זה עבאס ואבו-מאזן
כדאי שתשתוק
שקד זה זאב בלבוש כבש, חפרפרת בשרות השמאל. זהירות שמאלנית בכמות גבוה.
כמו ביבי מצביע ההתנתקות , מוסר חברון לערפת , זהות יהודית בנימין אוכל שרצים ובנו מבלה במועדון חשפנות בשבת על מה אתם מדברים
זיבלון הילדים של ביבי יעשו מה שהם אוהבים ועושה להם טוב ואתה חלאת המין האנושי תפסיקו עים ליכלוך על הילדים ועל שרה הם לא בממשלה וביבי ראש הממשלה ולכם זבלות אן מה לעשות
החלאה של המילה האנושי זה אתה תסתכל במראה כל בוקר ולא יהיה לך למה לקום בן אדם שבתחתית
יא כלב מרוקאי תלך לעזאזל אתה ושרה וכל המשפחה שלה
סרוגים לכו לכל הרוחות שומרים על בנט והנוכלים ואני עומד על זה שאתם סרוגים עומדים מאחורי הנוכל על תפרסמו .
אני מבין שאתה צדיק גדול שכולנו אמורים להשתטח בפניך. אגב, אתה לא מבטל תורה עכשיו בכתיבת טוקבקים???...
שמאלנית היא לא. היא ימנית מרושעת ביותר. מיליפסנט בלי הטוב לב.
סילמן שיקלי פרשו קארה משורין אצל ליברמן את תמשחי עוד לקמבן עד מתי תישארי אם התחפוסת שלך די להיות מזויפת