
עופר וינטר, ראש מפלגת 'עמך ישראל', תועד אמש (מוצ"ש) כשהוא מחבק את גדי איזנקוט, באולפני i24 לאחר שהבהיר כי הוא לא יכול לשבת בממשלה תחתיו.
האב השכול חגי לובר, הצהיר בתקופה האחרונה כי הוא יצביע לגנץ, אלא שהאחרון פרש מהמירוץ לבחירות ולובר נותר ללא בית פוליטי. לובר התייחס למפגש בין וינטר לאיזנקוט וכתב: "עופר וינטר חיבק את גדי איזנקוט ערב בחירות, וכתבים ציניים באולפנים ממוזגים הרימו גבות ואמרו "מה זה צריך להיות? ואיך זה ייתכן?"
הרי חייבת להיות איבה אישית גם כן. ופרשנים תאבי כותרות, ראו בזה סימן לבאות, איך מהחיבוק הזה עוד יוולד חיבור מפלגות. ואיך כהו עיניהם מראות, שכבר שלוש שנים אנחנו כולנו מתחבקים. ימנים, שמאלנים, מזרחים ואשכנזים:

מתחבקים לפני קרב חיילים. ומחבקים מתנדבים הלומי קרב ופצועים. ומחובקים עמדנו ביום שיחרור חטופים. ומחובק עומד כל העם מול קברי הנופלים. והחיבוק והאהבה וההכרה שכולנו אחים, זה הבסיס ורק מתוכו ומכוחו אנחנו חולקים".
עוד הוסיף לובר: "וממש לא משנות תוצאות הבחירות, אנשי החיבוקים ימשיכו לבנות וגם להתווכח וגם לחלוק, והכל מתוך תחושה עמוקה, של מכנה משותף, אהבה ואחווה. והחיבוק שניתן באולפן, בין פוליטיקאים יריבים לדעה הוא לא רק מחווה כל כולו שינוי גישה.
אז תודה לך עופר, תודה. ואם אשתכנע שאתה עובר את אחוז החסימה, אצביע לך".







פעם הציונות הדתית שמרה על הימין, היום וינטר מסכן את מפעל ההתיישבות!