מאפינס קראמבל תפוחים הם הקינוח המושלם לעונה החורפית. בונוס למתכון: הוא אפילו די בריא! 

מתכון:

שלב א':

 1/2 כוס רסק תפוחים
1/3 כוס חמאת שקדים (ניתן להמיר לחמאה מסוג אחר)
1/3 כוס סירופ מייפל
1 כפית אבקת אפייה
1 1/2 כוסות קמח שקדים
3/4 כוס שיבולת שועל
1 תפוח חתוך גס

מערבבים את שלל המצרכים עד לקבלת תערובת אחידה. לשים בתבנית מיועדת למאפינס מרופדת במנג'טים.

(צילום: שאטרסטוק)

שלב ב':

הכנת הקראמבל:

מצרכים: 1 כף חמאה שקדים
1 כף סוכר קוקוס (ניתן להמיר לסוכר אחר)
1 כף רסק תפוחים
1/4 כוס שיבולת שועל
1/4 כוס קמח שקדים
1 כפית קינמון

מערבבים את כלל החומרים עד שנוצרים פרורים רכים. להוסיף הפירורים מעל בלילת המאפינס. אופים בחום של 180 מעלות במשך 25-30 דקות.

בתאבון!