אין כמו לאכול ארוחה שלמה במנה אחת! קבלו מתכון לסלט שיש בו הכל – פחמימה (פסטה), חלבון (עוף), וירקות. והכל עם פסטו טעים טעים.
מתכון לסלט פסטה פסטו עם אדממה ועוף צלוי
מצרכים
חצי חבילת פסטה מסוג פרפלה
200 גר' עוף צלוי
100 גר' אדממה
2 אבוקדו
200 גר' פסטו
פלפל
פטרוזיליה
מלח
אופן ההכנה
1. מכינים את הפסטה לרמת אל-דנטה, מסננים ושוטפים במים קרים
2. מרתיחים את האדממה ל2-3 דקות, שוטפים במים קרים ומוציאים את הפולים
3. מערבבים את הפסטו והאבוקדו בקערה, מועכים קלות ומתבלים
4. מערבבים יחד את הפסטה והפטרוזיליה
5. מפזרים מעל את פולי האדממה והעוף הצלוי, וזוללים!
______________________________
המתכון באדיבות beko מותג מכשירי החשמל לבית
מה דעתך בנושא?
0 תגובות
0 דיונים