מה עושים כשבא לנו משהו טעים ליד הקפה, אבל ממש עכשיו? מכינים עוגיות טחינה! כבר בעוד רבע שעה תוכלו לשבת להפסקת קפה חלומית. בונוס: הן ללא גלוטן!

מתכון לעוגיות טחינה ללא גלוטן

מצרכים

כוס טחינה גולמית איכותית
כוס סוכר
250 גרם חמאה
3.5 כוסות קמח ללא גלוטן (אני משתמשת בקמח כרגיל, אבל אפשר להשתמש בכל קמח)
2 כפות אבקת סוכר
2 כפות שומשום

אופן ההכנה

1. מחממים תנור על 160 מעלות. מערבבים את כל החומרים, חוץ מהשומשום. אפשר לעשות את זה בעזרת הידיים, ואפשר במיקסר.
2. מכדררים כדורים קטנים, ומגלגלים כל כדור בשומשום.
3. מועכים מעט את הכדורים ומניחים אותם על תבנית מרופדת בנייר אפיה (לשמור על רווחים, כי הן תופחות מעט)
4. אופים כרבע שעה, אסור לתת להן להפוך לחומות כי אז הן נהיות מרות.
5. מקררים וזוללים. כדאי לקרר על רשת כדי לשמור על הפריכות.