מה טעים יותר משניצל טרי ישר מהמחבת? שניצל ממולא בפירה ובצל מטוגן ישר מהמחבת. אז קבלו מתכון למעדן הממכר הזה.

מתכון לשניצל ממולא פירה ובצל מטוגן

מצרכים

4 תפוחי אדמה
שני בצלים גדולים
3 כפות שמן קנולה
מלח ופלפל לפי הטעם
קילו חזה עוף פרוס
כוס קמח
2 ביצים
חצי כף חרדל דיז'ון או מיונז
פירורי לחם
טימין, פטרוזיליה יבשה, פפריקה ושום גבישי (לא חובה)

אופן ההכנה

1. מבשלים את תפוחי האדמה במים עד שהם רכים.

2. פורסים את הבצל לפרוסות לרוחבו, ומטגנים את הטבעות עד להשחמה.

3. מועכים את תפוחי האדמה הרכים, מוסיפים להם את הבצל המטוגן, מתבלים במלח ופלפל, ומערבבים הכל יחד.

4. מכינים צלחת עם קמח, צלחת עם ביצה מעורבבת עם חרדל או מיונז, ומדוללת במעט מים, וצלחת עם פירורי לחם מתובלים במלח ופלפל, ובשאר התלינים אם רוצים.

5. לוקחים פרוסת חזה עוף, שמים עליה כף גדושה מהפירה, וסוגרים בעוד פוסת חזה עוף.

5. טובלים בקמח, בביצה ובפירורי הלחם ומטגנים בשמן חצי עמוק עד להזהבה.

6. מוציאים לנייר סופג וזוללים!