מצרכים:
800 גרם צלי כתף (מס' 5)
2 פלפלים אדומים
2 בצלים
ראש שום
2 גבעולי סלרי
4 גזרים
3 תפוחי אדמה בינוניים
4 עגבניות
מעט פטרוזיליה קצוצה
4 כפות שמן קנולה / זית
3 כפות פפריקה
כף סילאן
כפית קימל
מלח ופלפל לפי הטעם

אופן ההכנה:
חותכים את הירקות והבשר לקוביות בינוניות (רק את הסלרי ופטרוזיליה מומלץ לקצוץ). לאחר מכן, מטגנים את הבשר בשמן למשך כמה דקות מכל צד עד לקבלת השחמה קלה, ומורידים מהאש. מטגנים את הירקות בסיר (למעט תפוחי האדמה והעגבניות) למשך כעשר דקות. מוסיפים את הבשר תפוחי אדמה ותבלינים ומביאים לרתיחה.
מעבירים לאש נמוכה ומבשלים כשעתיים וחצי או עד שהבשר ותפוחי האדמה רכים.

מה דעתך בנושא?
1 תגובות
0 דיונים
השף דודי
עדיף לעשות מחלקים יותר זולים ולא פחות טעימים כמו 2 8 5 הוא בשר משובח ונפרס יפה יותר מתאים להכין פרוסות יפות ברוטבים שונים
11:47 08.08.2021שפה פוגענית
הסתה
דיבה
אחר