מבזקים
סרוגים

מיקי זוהר: "מציע לבנט לא להתבשם מהסקרים"

בעקבות העליה בסקרים של ימינה והמתקפות על תפקוד הממשלה בקורונה, יו"ר הקואליציה ח"כ מיקי זוהר אומר המצביעים יחזרו לליכוד בבחירות הקרובות. "בסוף בבחירות אנשים חוזרים הביתה"

י"ח תשרי התשפ"א
מיקי זוהר: "מציע לבנט לא להתבשם מהסקרים"
מיקי זוהר: "מציע לבנט לא להתבשם מהסקרים" צילום: (צילום: מרים אלסטר/ פלאש 90)

יו"ר הקואליציה מיקי זוהר, התייחס הבוקר (שלישי) לעלייה במנדטים של השר לשעבר, יו"ר ימינה ח"כ נפתלי בנט.

"מציע לכולם לא להתבשם מהסקרים, בסוף בבחירות אנשים חוזרים הביתה ומתקבצים סביב המנהיג הטוב ביותר לישראל", טען זוהר בראיון בגלי צה"ל.

זוהר שטוען כבר תקופה ממושכת כי צריך ללכת לבחירות, בגלל חוסר התפקוד של ממשלת האחדות אומר גם כי "כל מי שרוצה להמשיך את הממשלה הזאת רוצה לפגוע בתפקודו של נתניהו".

למה בנט נוסק ולמה עפר שלח לא יוכל לעשות זאת?
למה בנט נוסק ולמה עפר שלח לא יוכל לעשות זאת?צילום: למה בנט נוסק ולמה עפר שלח לא יוכל לעשות זאת?

בראיון בשבוע שעבר באולפן סרוגים העריך חבר הכנסת זוהר כי ישראל תצא לבחירות כבר בדצמבר הקרוב.

"הממשלה הזאת איבדה את הזכות שלה להמשיך ולהתקיים, צריך להפסיק את שיתוף הפעולה עם כחול לבן. אם ראש הממשלה היה מסכים איתי אני מניח שכבר הממשלה הזאת הייתה מתפרקת, ייתכן והוא רוצה בעיתוי שיותר נוח לנו – אני יודע שיש מצב מאד ברור שב-23 בדצמבר אנחנו צריכים להעביר את התקציב או שהלכה למעשה זה דה-פקטו בחירות, אלא אם נדחה שוב את מועד התקציב – לכך אני לא רואה מצב וייתכן שנמצא אותנו ב-23 לדצמבר הולכים כבר למערכת בחירות".

בחירות מיקי זוהר נפתלי בנט