בית המשפט המחוזי הרשיע הבוקר (שני) את עמירם בן אוליאל ברצח שלושת בני משפחת דוואבשה בכפר דומא, בראיון לסרוגים מגיבה אשתו אוריין: "הוא לא עשה את המעשה, בית המשפט דרס אותנו ורמס את הזכויות שלנו". על העינויים: "קשרו אותו עם הראש למטה כשהוא אזוק בידיים וברגליים מתחת לכיסא תוך כדי מכות רצח" ומקווה שיזוכה בבית המשפט העליון.

על האליבי כי הייתה עם עמירם בליל הרצח: "בעלי היה איתי בבית כל אותו הלילה ושאני יצאתי לפנות בוקר, הבאנו גם עדות ראייה, בית המשפט פשוט התעלם מכך גם המשטרה התעלמה בזמנו. לא הסכימו לחקור איתי למרות שהעורך דין ביקש – שלא היה לנו איך לתאם, לא ראינו אותו, הוא היה מנותק ולא יכל להיפגש עם עורך דין".
הרשיע אותו בגלל לחץ ציבורי
היא תוקפת את החלטת בית המשפט: "דרס את זכויות האדם, זכויות אדם מחף מפשע והרשיע אותו בגלל לחץ ציבורי למרות שהם רואים את כל העיוותים והשקר בתיק- הם החליטו להרשיע אותו. זה כואב לנו, אנחנו לא נוותר ולא נישבר והאמת בסוף תצא לאור".
בהכרעת הדין טוענים השופטים שעמירם ביצע את המעשה וידע פרטים מוכמנים
"הוא לא עשה את המעשה, אני לא יודעת איך הם עשו את התסריט הזה – הוא עבר מאות שעות של חקירה, במשך 17 ימים לא נתנו לו לישון ורק חקרו אותו. בעלי חף מפשע ובית המשפט פשוט דרס אותנו ורמס את הזכויות שלנו".
אוליאל מספרת על העינויים הקשים שעבר עמירם: "בעלי עבר עינויים לא אנושיים, קשרו אותו עם הראש למטה והגב עקום כשהוא אזוק בידיים וברגליים מתחת לכיסא תוך כדי מכות רצח וכל זה ב-7 שעות עד שהוא לא יכל לעמוד יותר, הוא צרח שיצילו אותו ולא הסכימו לעזוב אותו. אחרי 7 שעות הוא נשבר והודה. הם איימו עליו שברגע שהוא לא ישתף פעולה – הוא יחזור לחדר העינויים – הוא לא יכל לעמוד בתופת הזה, הוא היה חסר עונים, אפילו לא יכל לדבר עם עו"ד. עד היום יש לו סיוטים בלילות, אדם לא יכול להתרפא מזה".
את מאמינה שבבית משפט העליון תקבלו צדק?
"לצערי האמון שלי בבית המשפט ממש ירד, הייתי בטוחה היום שהוא יזוכה. הייתי בהלם שאפשר להרשיע בן אדם חף משפע. מקווה ששם הצדק יצא לאור".
תגובות
תודה לבנט שגיבה את העינויים... בנט בין האחראים לכך שחפים מפשע יושבים בכלא. תהיה שפל עד סוף ימיך!
וגם בגלל שהוא גזען מתועב ורוצח תינוקות כניראה שבבית הוא איש עדין, אבל לפעמים כשהוא מהיה קצת עצבני, הוא נוהג לפרוק כעסים דוקא בכפרים של ערבים.
לבהחלט אתה שונא יהודים. אין לך שמץ של ראיה למה שכתבת אבל טבעי לך להשמיץ יהודי כי זה הכיף של החיים שלך. חבל לך שכבר אי אפשר לך להצטרף למפלגת הנאצים.
"הן לצדק ימלוך מלך ושרים למשפט ישורו" בסדום יכלו ללמוד ממערכת המשפט בישראל איך לשפוט. בנט ושקד רשעים ארורים שגיבו את העינויים ועלילת הדם. אל נקמות ה', והוא ינקום מכל מערכת המשפט והפרקליטות הארורים שלנו, על כל הסכמי הטיעון המושחתים, עדי המדינה הארורים, ותפירות התיקים. מישהו בעם הזה חוץ מבנט ושקד עוד מאמין לפושעים מהפרקליטות וממערכת המשפט???
השב''כ המציא, כי עמירם מסר פרטים מכשילים השב''כ והמשטרה המציאו, כאילו עמירם מסר פרטים שהם לא ידעו עליהם בחקירה. לכן הוא הרוצח. זה קונספרציה. יש להקים ועדת חקירה על העלילה הזו, ולא לתת שיהודי נחמד ישב בכלא בגלל השמאל
מגיע לו פיצויים, לא הרשעה .
זה מסימני הממשלה החדשה איחוליי לממשלה שתשבוק חיים מהר מהר מהר. אם לא תפעל לעשיית צדק. הם רוצים ורצו לשבור אותו. ייתכן כי נראה להם מנהיג. ארורים!!
בנט ושקד גיבו את העינויים לא קשור