לאחר שח"כ איימן עודה תקף את המשטרה וטען כי לא פעלו לעצור את המפגינים שתקפו את רכבו אמש, דוברות המשטרה פרסמה הבוקר (ראשון) הודעה חריפה בה דחתה את ההאשמות נגדם. עוד נאמר כי 3 חשודים נעצרו אמש באירוע, כשהיום הם יובאו לדיון בבית המשפט בבקשה להאריך את מעצרם.

"בהמשך לאירוע חמור אמש, במסגרתו הותקף רכבו של חבר כנסת בנס ציונה, נדגיש כי משטרת ישראל טיפלה באירוע באופן מקצועי ונחוש, בהתאם להיערכות מבצעית מוקדמת שהתבססה על מודיעין גלוי ברשת" נאמר בהודעת המשטרה. "עוד נבהיר, כי בניגוד לטענות חסרות שחר, שאין להן כל אחיזה במציאות, הרי שהתגובה המהירה של השוטרים בשטח מנעה הסלמה של האירוע, כאשר 24 שוטרים חצצו בגופם בין קומץ פורעי חוק לרכבו של חבר הכנסת, לשמירה על בטחונו ובהמשך לשם זיהוי ומעצר החשודים במעורבות".

במשטרה הוסיפו והבהירו כי "החקירה בעיצומה, במסגרתה חוקרי התחנה ממשיכים גם הבוקר באיתור אמצעי תיעוד נוספים ובחינתם, לשם זיהוי מעורבים נוספים. בהתאם לצורכי החקירה וממצאיה, החשודים יובאו הבוקר לדיון בבימ"'ש ראשל"צ בבקשה להאריך מעצרם בגין גרימת נזק ואיומים על איש ציבור".

כזכור, עודה תקף את המשטרה אמש בציוץ שפרסם ברשת X בעקבות העימותים שנרשמו בהפגנה בנס ציונה אמש. "הותקפתי על ידי עשרות פורעים. הם חסמו את הרכב שלי, ניפצו את השמשות, זרקו אבנים, ירקו עלינו, וצרחו ״מוות לערבים״. משטרת בן גביר עמדה מן הצד, ולא עצרה אף אחד" טען. "אבל גם מול אלימות כזו, אנחנו לא נשתוק. אנחנו לא נכנעים לפשיזם. אנחנו עומדים איתנים מולו, יהודים וערבים יחד, ואנחנו נכריע אותו".