חדשות

בנט פגש את האפיפיור: "יש לו עיניים טובות"

יו"ר הבית היהודי לחץ את ידו של האפיפיור, בזמן שביקר בהיכל שלמה. "אנחנו שמחים לארח אותך בבירתנו מזה 3000 שנה", אמר לו

בנט פגש את האפיפיור: "יש לו עיניים טובות"
צילום: בנט לוחץ את ידי האפיפיור, היום

השר נפתלי בנט נפגש בצהריים עם האפיפיור פרנסיסקוס, בזמן שערך ביקור בהיכל שלמה בירושלים.

בנט לחץ את ידו של האפיפיור ואמר לו: "ברוך הבא למדינת ישראל. מדינת ישראל היא התגשמות חזון הנביאים שניבאו לנו את חזרתנו לארץ הקודש בסימן של ״נצח ישראל לא ישקר״, ו״כי מציון תצא תורה".

בנט הוסיף: "אנחנו שמחים לארח אותך בבירתנו מזה 3000 שנה, עיר השלום ירושלים".

לאחר פגישתו אמר בנט: "שמתי לב שיש לו עיניים טובות".

האפיפיור פרנציסקוס הראשון התקבל אתמול בישראל בקבלת פנים רשמית מנשיא המדינה שמעון פרס וראש הממשלה בנימין נתניהו. יחד איתם עמדו בקבלת הפנים כל סגל א' של המדינה הכוללים שרים, חברי כנסת, רבנים, שופטים ועוד.

כפי שפורסם בסרוגים, בקבלת הפנים נעדרו כל חברי הממשלה של הבית היהודי, שלושת השרים ושני סגני השרים. מבירור של סרוגים, יו"ר הבית היהודי ושר הכלכלה נפתלי בנט, היה עסוק בעבודה במשרדו, ומלשכתו נמסר כי הוא היה אמור להפגש עם האפיפיור היום. גם, סגנו במשרד לשירותי דת הרב אלי בן דהן נעדר מקבלת הפנים והיה בפגישה היום. השר אורי אריאל לא חש בטוב, והשר אורי אורבך מתאושש מהליך רפואי אותו עבר בשבוע שעבר.

תגובות

10
10
אורח
26.05.14

איזה הזוי

9
אורח
26.05.14

בנט עבר על איסור "לא תחנם" - לא תתן להם חן "ונשמרת מכל דבר רע" - שלא יסתכל אדם... ואפילו מלא עינים כמלאך המות

8
התגרות מיותרת
26.05.14

למה זה טוב? מי שלא הבין בנט פשוט רצה להתגרות בו. הסרקזם של בנט לא במקום (שמתי לב שיש לו עניים טובות).